Kamu Personelleri

Gelişmelerden Anlık Haberdar Olmak İçin Kamu Personeli Mobil Uygulalarımızı İndirebilirsiniz

Yaklaşık olarak iki yıldır kamunun nabzı kamupersoneli.net’te atıyor. Kamu kurum ve kuruluşları hakkındaki haberlerimiz, özel haberlerimiz, mağduriyetleri gündeme getirdiğimiz haberlerimiz ve gündem takibine ilişkin haberlerimiz ile takipçilerimize anlık ve gerçek bilgiyi aktardık. Yaptığımız haberler doğrultusunda kamuya atanma yarışında olan adaylarımızla aile olduk.

Bu gelişmelerin ardından ziyaretçilerimize kamupersoneli.net’e erişimin çok daha kolay olduğunu ifade etmek istiyoruz. Android veya İOS işletim sistemi olan akıllı telefonlardan kamu personeli uygulamalarını indirerek gelişmelerden anlık olarak haberdar olabilir ve kamupersoneli.net’e kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Kamu personeli uygulamamızı indirecek olan vatandaşlarımız aşağıdaki linklere tıklayarak uygulamamızı indirebilirsiniz. Ayrıca android telefonlarınızda Google Play Store’da veya Apple İOS App Store’da kamu personeli yazarak indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net olarak uygulamamız mobil marketlerde yerini aldığında kısa süre içinde yüzbinlerce kişi akıllı telefonuna indirerek kullanmaya başladı. Sizlerde aşağıdaki linklerden uygulamayı telefonunuza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.