1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Geleneksel iftar yemekleri devam ediyor
Geleneksel iftar yemekleri devam ediyor

Geleneksel iftar yemekleri devam ediyor

Gölbaşı Belediyesi, Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği mahalle iftar programlarına Oyaca Mahallesi’nde devam ediyor.

A+A-

Bin Oyacalı vatandaşla iftar sofrasına oturan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a, eşi Hatice Duruay, birim müdürleri, muhtarlar, meclis üyeleri eşlik etti.

İftardan önce Başkan Duruay ve eşi Hatice Duruay, iftar sofralarını tek tek dolaşarak, vatandaşlar ile selamlaştı ve ramazanlarını tebrik etti.

“Oyaca her zaman bizim yüz akımız olmuştur”

Başkan Duruay, yüce İslam dininde yardımlaşmanın önemli olduğunu vurgulayarak, “Bizler de sizlerle iftar sofralarında buluşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Oyaca her zaman bizim yüz akımız olmuştur. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

“Pazar yerimizin ihalesini bu sene yapacağız”

Oyacalıların verdiği desteği karşılıksız bırakmamak için Oyaca’nın hizmetlerine ağırlık verdiklerini ifade eden Başkan Duruay, şunları kaydetti:

“Bildiğiniz gibi buranın en büyük sıkıntısı olan Yukarı Mahalle’nin eksik kalan kanalizasyon altyapı çalışmasına başlandı. Bu sene o bittikten sonra da bozulan asfaltların tekrardan asfaltlaması yapılacak.  Alt yapısı ve üst yapısı bitmiş güzel bir mahallemiz olacak. Oyacamızın şu özelliği de var. Bazı beldelerimizde yol kenara alındığı zaman ticaret durur. Tabiri caizse ölü bir kasaba olur ama Oyacamız çok şükür eski canlılığıyla devam ediyor. Camilerimizin bütün ihtiyaçlarını giderdik. Pazar yerimizin ihalesini bu sene yapacağız. Çocuklarımız için de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Beyefendi, çocuk parkınınmalzemelerini verdi. Pazar yerinin yapılmasıyla beraber çocuk parkının yerini tespit ettik, önümüzdeki günlerde buraya kurmaya başlayacağız.  İlkokulumuzun dış cephesinin iyileştirilmesi için elimizden geleni yapacağız.”

Başkan Duruay, 15 Temmuz’da TRT’ye minibüslerle gelen vatandaşlara teşekkür etti.

 

Gölbaşı Belediyesi çocuklara puzzle ve oyuncak hediye ederek, çocukların yüzünü güldürdü. Programın sonunda Başkan Duruay, Oyaca'da çeşitli ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla çay içti.

Bu haber toplam 1677 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.