GELENEKSEL HENDEK KAYMAKAMLIK TURNUVASI BAŞLADI

13.Geleneksel Hendek Kaymakamlık 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası Hendek Kaymakamı Orhan Burhan’ın Başlama vuruşuyla başladı.

GELENEKSEL HENDEK KAYMAKAMLIK TURNUVASI BAŞLADI


Hendek Kaymakamı Orhan Burhan Başlama vuruşundan önce bir konuşma yaptı Burhan konuşmasında, bu yıl 13. düzenlenecek olan Turnuvamızı farklı bir konsept ile düzenledik. Bu yıl turnuvamızı 15 Temmuz şehitlerine atfediyoruz. Bu anlamda bir kez daha onları hatırlamak, Şehitlerimizi rahmetle yâd etmek, yaralılarımız ve Gazilerimizi de bir şekilde anmak amacıyla bu sene turnuvamızı 15 Temmuz Şehitlerimize atfettik. Turnuvamızın ismine yakışır dostça ve kardeşçe geçmesini temenni ediyorum. Kazanmak önemli tabiî ki ama bu sene kazanmanın ötesinde başka bir anlam ifade ediyor. Bu öneminde farkında olarak tüm katılımcıların mücadele edeceğine inanıyor ve tüm takımlara başarılar diliyorum dedi.



SASKİ DÖRT DÖRTLÜK

13. Geleneksel Hendek Kaymakamlık 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası Hendek Kaymakamı Orhan Burhan’ın Başlama vuruşuyla birlikte Turnuvanın ilk maçı SASKİ ile Karayolları arasında oynandı.

Turnuvanın ilk maçına her iki takımda temkinli başladı. Oyuna ısınan takımların karşılıklı ataklarla devam ettiği karşılaşmanın 25. dakikada SASKİ kazandığı Frikiği Serdar Uzunla Gole çevirdi bu Gol Turnuvanın ilk golü oldu İlk yarı SASKİ’nin 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

İkinci yarı İlk dakikaları karşılıklı ataklarla başladı. Maçın 47 ve 48. dakikalarında SASKİ Mustafa semizle 2 gol kazandı ve maçı 3-0 getirdi. 57. dakikada Hakan ile bir gol daha kazanan SASKİ karşılaşamadan 4-0 galip bitirdi.


Saha: Hendek Orman İşletme

Hakem: Engin Bıçak

SASKİ:4

Karayolları:0

SASKİ: Mustafa semiz, Mahmut, Bahadır, Muhammet, Serdar Akbaş, Serdar Uzun, Yasin, Ramazan, Halil, Mutafa Atik, Mahmut, Aytekin, Hakan, Gökhan

Antrenör: Mustafa Semiz

Karayolları: Adem, Turan, Nizamettin, Serkan, Mehmet, Yunus, Mustafa, Hayati, İlyas, Murat, Yılmaz, Osman, M.Asım, Hakan

Antrenör: Hakan Özdür

Goller: Dk 25 Serdar Uzun Dk47-48 Mustafa Semiz Dk 57 Hakan (SASKİ)







Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2017, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184