Haberler

    Teknik Direktör Bülent Uygun, Katar Temsilcisi Al Ahli'nin Başına Geçiyor

    Güncelleme:

    Teknik Direktör Bulent Uygun, yeniden Katar'a dönüyor. Kendisine gelen teklifleri değerlendiren deneyimli çalıştırıcının, Al Ahli ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

    Geçen sezon Al-Gharafa'yı çalıştıran Bülent Uygun, yeniden Katar'a gidiyor. Qatar SC ve Al Ahli takımlarından teklif alan tecrübeli teknik adamın, Al Ahli ile 1.5 yıllığına anlaşması bekleniyor. Bülent Uygun, geçen sezon devre arasında, 11 maçta 2 galibiyeti bulunan Al-Gharafa takımının başına geçmişti.

    AL AHLİ, LİGDE 9. SIRADA YER ALIYOR

    Uygun, Katar ekibini ikinci yarıda en çok puan toplayan 2. takım konumuna taşımıştı. Bülent Uygun'lu Al-Gharafa, Ligi 4. sırada bitirirken, Asya Şampiyonlar liginde Play-Off turuna kalma başarısı göstermişti. Bülent Uygun ile anlaşması beklenen Al Ahli takımı, Katar Yıldızlar Liginde oynanan 6 maç sonunda 9'uncu sırada yer alıyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Bülent Uygun Katar Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir?
    500

    Yorumlar (4)

    yorker:

    sürün dur işte arap çöllerinde bedevi bülent

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Ultra aslan ??:

    Bu adamı taktir ediyorum Arapları kaz gibi iyi yoluyor bu adam teknik direktör falan değildir ama yinede helal olsun

    1
    0
    yanıtYanıtla
    ne önemi var:

    ŞİKECILER LİGDEN CEKILSE BENCE

    0
    0
    yanıtYanıtla
    ŞAPKACI:

    O KİM LA, ÇEKETİNE KURBAN OLAM, ANKARALI TURGUT ELİNE SU DÖKEMEZ.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title