Büyük Torbalı

Gelen çok, sosyal mesafe yok!

Torbalı’da her hafta kurulan Perşembe pazarı binlerce kişiyi ağırlamaya devam ederken, vatandaşların sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak alışveriş yaptıkları gözlemlendi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Gelen çok, sosyal mesafe yok!
231 Görüntüleme
14 Haziran 2020 - 14:17
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Türkiye’nin her daim ilerleyen ve gelişen ilçesi Torbalı sadece sanayi alanında değil tarım konusunda da durmak bilmeden üretmeye devam ediyor. On binlerce dekarlık alanda yetişen meyve ve sebzeler sadece Torbalı’da değil tüm Türkiye genelinde satışa sunuluyor. Torbalı’nın en büyük pazarı olan, onlarca esnafın tezgah açtığı Perşembe pazarında organik sebze ve meyveler vatandaşlarla buluşuyor. Her hafta olduğu gibi dün yine kurulan Perşembe pazarına binlerce kişi akın etti. Normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte insanların tedbirlerini gevşettiği görüldü. Alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar, koronavirüs salgınını resmen unuttu. Vatandaşların sadece maske taktığı gözlemlenirken, sosyal mesafe kuralını hiçe saydıkları görüldü.
‘SADECE BİRİMİZLE DEĞİL, HEPİMİZLE OLUR’
Alışverişe gelen vatandaşlardan olan ilçe sakinlerinden Ayşegül Özbek ‘ Pazara mecbur geliyoruz. Eksiğimiz ihtiyacımız oluyor. Ama herkes sanki koronayı atlatmışız gibi davranıyor. Atlatmadık sadece hep tetikte olmak zorunda olduğumuz bir döneme girdik. Ama buna kimse uymuyor. Ne eldiven takan var ne sosyal mesafeyi koruyan ne de birbirini uyaran. Ben uyuyorum kurallara ama tek ben yapsam neye yarar? Sadece birimizle değil, hepimizin kurallara uymasıyla bu salgını yenebiliriz’’ dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web