131019098
29 Mart 2024, Cuma

GELECEK PARTİSİ’NDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

20 Mayıs 2020, Çarşamba 06:20

     


Gelecek Partisi Aliağa İlçe Yönetimi geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Partinin ilçe başkanı Gürcan Alkan sosyal medya hesabından ilçe yönetim kurulu üyelerini ve görev dağılımını paylaştı.

Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan sosyal medya hesabından Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı yönetimini ve görevlerini duyurdu. Konuyla alakalı açıklamada bulunan Gelecek Partisi İlçe Başkanı Gürcan Alkan, “Kurucu yönetim kurulu listemizden sonra Gelecek Partisi Aliağa Başkanlık Kurulu üyelerimizi de atadık. Hepsi birbirinden değerli yönetim kurulu üyelerimiz arasından atanan arkadaşlarıma Aliağa'ya ve Aliağalı hemşehrilerimize hizmette başarılar diliyorum. Partimize, Genel Başkanımıza ve şahsıma gösterdiğiniz teveccühe teşekkür ederim. İlçemiz çok yakında tüzük gereği ilk olağan kongresini yaparak siyasi hayatına ve seçimlere hazır hale gelecektir. Ülke genelinde 52 ilde ve ilçelerinde atamalar yapılmış ve kuruluşları hızla devam etmektedir. İzmir ilinde ilk listeyi açıklayan Aliağa İlçemiz olmuştur. Buda hepimizin geleceğine ve Gelecek Partimize olan teveccühün bir sonucudur. Pek kıymetli Aliağa Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” İfadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Aliağa İlçe Yönetimi

Gelecek Partisi Aliağa İlçe Yönetim Kurulu ve görev dağılımı şu şekilde oluşturuldu; İlçe Başkanı Gürcan Alkan, Siyasi İşler Başkanı Hasan Dalyan, Teşkilat Başkanı Ali Özkurt, Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Kadir Dulkerim, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Rıdvan Gergerli, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Tezcan Seviöz, Sosyal Politikalar Başkanı Hakan Aydın, İletişim Başkanı Mutlu Akyol, İnsan Hakları Başkanı Muzaffer Yapıcı, Parti İçi Eğitim Başkanı Kamber İzgi, Dış İlişkiler Başkanı Serbay Acet, Araştırma-Geliştirme ve Bilişim Başkanı Halil Cengiz, Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı Cihangir Gürlerol, İdari ve Mali İşler Başkanı Sermet Yoruldu, İlçe Sekreteri İbrahim Evren Gür.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler