"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gelecek Partisi açıklandı

13 Aralık 2019, Cuma 15:00
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni kurulan ‘Gelecek Partisi’nin tanıtımını gerçekleştirdi. Partisinin ‘her kesimden insanı barındırdığını’ iddia eden Davutoğlu, “Toplumun her kesimini kapsayan bir siyasî anlayışın ürünüyüz” ifadelerini kullandı.

Davutoğlu ve partinin kurucular kurulu üyeleri, dünAnkara’daki toplantıda bir araya geldi. Gelecek Partisi, renk olarak yeşil ve beyazı kullanacak. Partinin amblemi ise beş köşeli çınar yaprağı olacak. Davutoğlu, salondakilere hitap ettiği konuşmasında başkanlık sistemini eleştirdi. Kamuda liyakatin esas alınacağını, mülakat sisteminin kaldırılacağını dile getiren Gelecek Partisi lideri, basın ve ifade özgürlüğünün önemine vurgu yaptı. Davutoğlu, tutuklamanın istisna olacağını, yargıda düzenlemeler yapılacağını kaydetti. 

Okunma Sayısı: 1822
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı