HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU

Kastamonu´nun Tosya İlçesinde faaliyet gösteren ilçenin köklü spor kulüplerinden Tosyaspor kulübü tarafında her yıl düzenlenen Yaz Futbol Okulu, bu senede okulların tatile girmesiyle birlikte, öğrencilerimizin boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri amacıyla yaz tatili süresince çocuklarımıza spor yapma imkânı sunmak amacıyla açıldı.

       2008 ve 2013 doğumlu yaklaşık 95 öğrencinin katıldığı Yaz Futbol Okulunun ilk antrenmanı Tosyaspor Sentetik Futbol Sahasında yapıldı. Tosyaspor Antrenörlerinden Cengiz Kasap www.tosyahaberleri.com haber sitesi mikrofonlarına yaptığı açıklamada ‘’ Her sene olduğu gibi Yaz Futbol Okulunu bu sene hayırlısıyla açmış bulunuyoruz. Bizler Tosyaspor yönetimi ve hocaları olarak, her zaman genç ve minik sporcuların yanındayız. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve minik sporcularımızın, her türlü ihtiyaçlarını ve malzemelerini temin ederek en iyi şartlarda yetişmeleri, spor yapmaları için tüm imkanlarımızı kullanmaktayız. Ayrıca bu yıl farklı bir projeye imza atarak Kastamonuspor 1966 spor ile imzaladığımız proje ile güç birliği yaparak gençlerimizi daha iyi imkanlar altında yetiştireceğiz’’ dedi.

Program daha sonra Doğramacı Total Restoranda Kastamonuspor 1966 yöneticileri ve spor camiasına verilen yemekli sohbet ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim