GELECEĞİN SPORCULARINA ÇERÇİ SÜPRİZ YAPTI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2017 - 16:40, Güncelleme: 21.06.2017 - 16:40
 

GELECEĞİN SPORCULARINA ÇERÇİ SÜPRİZ YAPTI

Karaali Spor Tesisleri’nde Yunusemre Belediyespor’un yaz spor okulları başladı. Mavi-beyaz formaları ile tecrübeli isimlerden ders alan sporcuları Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ziyaret etti.
Karaali Spor Tesisleri’nde futbol öğrencileri ile bir araya gelen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi; “Spor çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumaktadır. Yunusemre Belediyespor olarak düzenlediğimiz Yaz okullarımız kapsamında birçok branşta çocuklarımıza spor eğitimi veriyoruz. Bugün de geleceğin futbolcularını ziyaret ettik. Gelecek nesiller için, sporcu kardeşlerimizin eğitimi için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi. ALKAN; “YAZ OKULLARIMIZA İLGİ BÜYÜK” Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan ise yaz okullarının büyük ilgi gördüğünü anlatarak, “Sabah ve akşam iki grup halinde gerçekleştirilen antrenmanda çocuklarımızın hem gelişimlerini sağlamak, hem spora teşvik etmek amacıyla eğitimler veriyoruz. Şimdiden yazı en iyi şekilde geçireceklerinden eminim. Sporcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bizden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye ve antrenörümüze Murat Germen İlköğretim Okuluna çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
Karaali Spor Tesisleri’nde Yunusemre Belediyespor’un yaz spor okulları başladı. Mavi-beyaz formaları ile tecrübeli isimlerden ders alan sporcuları Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ziyaret etti.
Karaali Spor Tesisleri’nde futbol öğrencileri ile bir araya gelen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi; “Spor çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumaktadır. Yunusemre Belediyespor olarak düzenlediğimiz Yaz okullarımız kapsamında birçok branşta çocuklarımıza spor eğitimi veriyoruz. Bugün de geleceğin futbolcularını ziyaret ettik. Gelecek nesiller için, sporcu kardeşlerimizin eğitimi için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.


ALKAN; “YAZ OKULLARIMIZA İLGİ BÜYÜK”
Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan ise yaz okullarının büyük ilgi gördüğünü anlatarak, “Sabah ve akşam iki grup halinde gerçekleştirilen antrenmanda çocuklarımızın hem gelişimlerini sağlamak, hem spora teşvik etmek amacıyla eğitimler veriyoruz. Şimdiden yazı en iyi şekilde geçireceklerinden eminim. Sporcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bizden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye ve antrenörümüze Murat Germen İlköğretim Okuluna çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.