Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Geleceğe güvenle bakıyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Milletvekili Öztürk, öğretmenlerin, tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olduğunu dile getirdi.

 

YENİ NESİL SİZİN ESERİNİZ OLACAKTIR

Öztürk yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, öğretmenlerimize, “Öğretmenler; yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcileri, sizler yetiştireceksiniz, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.” sözleri, Türk öğretmenine duyduğu güvenini ve beklentiyi ifade etmektedir. Bu sorumlulukla çağdaş uygarlığa ulaşmada kendilerine büyük görevler düşen öğretmenlerimiz, Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Türk milletinin bağımsızlığını sonsuza kadar savunacak ve yaşatacak nesilleri yetiştirmek için, her türlü fedakarlıkta bulunmaya devam edeceklerdir”

 

ÜLKENİN YAPI TAŞIDIR

“Bir toplum öğretmenine ne kadar değer verirse geleceğine de o derece güvenle bakar. Bu nedenle eğitime destek, her zaman öncelikli hedeflerimiz arasında olmuştur. Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında, fedakar ve cefakar öğretmenlerimizin gayretleri çok önemlidir ve öğretmenlerimiz ülkemizin en önemli yapı taşlarıdırlar. Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimizin bu anlamlı günlerini kutluyor, öğrencilerimizin gözlerinden öpüyor, başarı dileklerimle selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu