GEDİZ BELEDİYESİ DERE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Gündem Yayın: 26 Nisan 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 26.04.2017 15:17:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3999 okunma
Google News

GEDİZ BELEDİYESİ DERE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Gediz Belediyesi Veteriner Hekimliği ilaçlama ekipleri, vatandaşların daha rahat bir yaz dönemi geçirmesi için sivrisinekleri ve kara sinekleri önlemek amacıyla ilaçlama yaparak larvalarla mücadele ediyor.

Havaların ısınması ile çalışmalara hız veren Gediz Belediyesi Veteriner Hekimliği ilaçlama ekipleri, periyodik olarak gerçekleştirdikleri ilaçlama çalışmalarında dere yatakları ve su birikintileri program çerçevesinde ilaçlama yapmaya başladı.

Konu hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; “İlçemizde bulunan su birikintileri ve dere yataklarında ilaçlama çalışmaları havaların ısınmasıyla birlikte hız kazanmıştır. Kullanılan ilaçlar Dünya Sağlık Örgütü tarafından onaylanıp tavsiye edilen ilaçlarla hedef dışı canlıların zarar görmemesi için gerekli tüm önlemlerin alındığı larva ile mücadele hassasiyetle yürütülmektedir. Nisan ayında başlayan ilaçlama çalışmaları yaz ayı boyunca rutin bir şekilde Gediz İlçe sınırları içinde 12 mahalle, Muratdağı Kaplıcası ve Ilıca Kaplıcası olarak devam edecektir. Temiz ve sağlıklı bir çevre için belediye olarak yükümlülüklerimizi yerine getiriyoruz.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.