Haberler

Ünlü Şarkıcı Deniz Seki, Sahnede Fırtına Gibi Esti

Güncelleme:

Uyuşturucu operasyonu kapsamında cezaevine giren Deniz Seki yaşadığı zor günlerin ardından sahnelerde tekrar fırtına gibi esmeye başladı.

Uyuşturucu yüzünden cezaevine giren ve geçirdiği zor günleri atlatan Deniz Seki sahnelere bomba gibi geri döndü. Sosyal medya hesabından sahne kıyafetiyle fotoğrafını paylaşan Seki çok beğenildi.

"ALLAH'IMA ŞÜKÜRLER OLSUN"

Sosyal medya hesabından fotoğrafını paylaşan Deniz Seki paylaşımına, "Allah'ıma şükürler olsun bugünümüz için. Sen ne büyüksün ki tekrar bu güzel günleri bize gösterdin. Bütün bu güzellikler için tüm evrene Allah'ıma sonsuz teşekkürler" notunu yazdı.

Ünlü Şarkıcı Deniz Seki, Sahnede Fırtına Gibi Esti

TAKİPÇİLERİ YORUMA BOĞDU

Ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin paylaşımına sosyal medya kullanıcıları tarafından çok sayıda yorum yapıldı.

Ünlü Şarkıcı Deniz Seki, Sahnede Fırtına Gibi Esti

Ünlü Şarkıcı Deniz Seki, Sahnede Fırtına Gibi Esti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Deniz Seki Magazin Haberler

500

Yorumlar (15)

gerçekçi ol:

Ne geçirdiği zor günler mi çok komiksiniz. bildiğin uyuşturucu satıcısı bu geçirecek elbette daha da geçirsin sanatçı demeyin torbacıya . .

11
1
yanıtYanıtla
YAZIK:

ÇOK YAZIK.MİLLETİMİN İNSANINA. BİR TORBACIYA DESTEK OLUYORUZ. ZEHİRLEDİĞİ GENÇLERİ HİÇ DÜŞÜNMEDEN

8
2
yanıtYanıtla
Molla Rasim:

kadınların sesinin haram oldugu kitaplarda yazılıdır,yoksa bu şarkıcı bayanlar müslüman degilmi.?

4
6
yanıtYanıtla
Sema:

Çok Dogru Söylüyorsun amca.

yanıt2
yanıt3
ERAY:

YA SU KADINIDA GUNDEMDEN DUSURMEDINIZ GITTI BU KADIN GENCLERI ZEHIRLEYEN ZEHIR TACIRI DEGILMIYDI SUCLU BULUNDUGU ICIN ICERI GIRMEDIMI BU KADINI DESTEKLEYEN IS VEREN SANKI MAGDURMUS GIBI GOSTEREN HERKESI KINIYORUM YAZIKLAR OLSUN. .

9
1
yanıtYanıtla
ipek:

evet çok zor günlerdi uyuşturucu satıcılığı ve insanları zehirlemek yazık canım ya zor günler haklısın sonrada nasıl bir milletsek tepemize çıkarıyoruz aynı işi sokakta yapan görse vatandaş linç ediyor garip bir psikoloji

6
1
yanıtYanıtla
Sema:

Kötü yorumda bulunan pür pak(!) insanlarımızı selamlıyorum:)) Alın kadının günahlarını alın, iyi böyle. . Sesi şarkıları kendisi hep çok güzel. . Taşlamaktan vazgeçin eyy Türk milleti azcık alkışlamayı öğrenin. . . Sınanmadığınız günahın masumu zannetmeyin kibirli kalplerinizi!!

3
1
yanıtYanıtla
ipek:

pürü pak olmak başka ki kimse iddia etmiyor uyuşturucu satıp insanları zehirlemek başka . günahını almaya gelince hapis yatmış suçu sabit olmuş kendiside inkar etmemiş . sesi ise bulunmadık bir ses değil olmasada olur türk milleti alkışlamayı iyi bilir sosyete torbacısını alkışlarsak yüzümüze tükürsünler . sınanacağımız günah bu olmaz merak etme sen senin canın uyuşturucu çekmiş heralde

yanıt0
yanıt0
ASLI:

GÜÇLÜ OL TÜRK MÜZİĞİNİN TAÇSIZ KRALİÇESİ. GERİCİ ÖZGÜRLÜK DÜŞMANLARINA İNAT GÜÇLÜ OL.

1
2
yanıtYanıtla
ipek:

sana bedava veriyordu heralde uyuşturucuyu sırtında desteksin mal . aslında senin hakkında bilişim suçlarına suç duyurusunda bulunmalıyım ilerici torbacıya desteksin

yanıt1
yanıt2
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title