Kdz.Ereğli'de, zorunlu kış lastiği uygulamasına kısa bir süre kala ilçedeki oto lastikçileri gece geç saatlere kadar çalışıyor.

 

Müftü Mahallesi İbrahim Efe Caddesi üzerinde bulunan Michelin Yetkili Bayisi ve Oto Lastik Tamirci firması sahibi Eralp Kopan, yaptığı açıklamada, 1 Aralık tarihinde uygulanmaya başlayacak zorunlu kış lastiği uygulamasında müşterilere randevu sırasına aldıklarını söyledi.

Son bir haftadır da işlerin oldukça yoğun olduğunu anlatan Kopan, "4 lastiğin değişimi, balans ayarlarının yapılması 20-30 dakikalık bir süre alıyor. Yoğunluğa göre randevu verdiğimiz müşterilerimizi telefonla arayarak davet ediyoruz. Hem müşteri memnun hem de bizim işlerimizin daha düzenli olmasını sağlıyor. Gece geç saatlere kadar müşterilerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz yine sabahları daha önceki günlere nazaran daha erken işyerimizi açıyoruz" dedi.

Depolarında bazı müşterilerinin isime göre muhafaza ettikleri lastikleri dile getiren Kopan, şöyle konuştu:

"Depomuzda sakladığımız lastiklerin değişimini yaptıktan sonra kışlıkları araçlara takıyor, yazlıkları ise depomuza kaldırıyoruz. Bu uygulamadan hem araç sürücüleri memnun, hem de bizler memnunuz"

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)