Hava Durumu

Gaziantep seferber oldu…

Gaziantep Valisi Davut Gül tarafından başlatılan 'Gönül Seferberliği' kampanyasına iş dünyasından ve vatandaşlardan destek geldi. Başlatılan kampanya kapsamında belediyeler, iş dünyası, STK’lar, vatandaşlar, kamu kurum ve kuruluşlarından destek geldi. Kampanyanın ilk saatlerinden itibaren 140 bin 500 adet gıda kolisi ve yardım toplandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2020 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2020 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Gaziantep seferber oldu…

Gaziantep Valisi Davut Gül tarafından başlatılan 'Gönül Seferberliği' kampanyasına iş dünyasından ve vatandaşlardan destek geldi. Başlatılan kampanya kapsamında belediyeler, iş dünyası, STK’lar, vatandaşlar, kamu kurum ve kuruluşlarından destek geldi. Kampanyanın ilk saatlerinden itibaren 140 bin 500 adet gıda kolisi ve yardım toplandı.

Koronavirüse karşı mücadele kapsamında Gaziantep Valiliği tarafından Gönül Seferberliği Kampanyası başlatıldı. Gaziantep Valisi Davut Gül öncülüğünde başlatılan kampanyaya destekler çığ gibi büyüdü. Kent genelinde iş dünyası, belediyeler, STK’lar başta olmak üzere tüm kesimlerden kampanyaya destek yağdı. Kampanyayı başlatan isim olan Gaziantep Valisi Davut Gül, bir maaşını kampanyaya destek için bağışladı.

EN BÜYÜK DESTEK BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN…

Gönül Seferberliği kampanyası kapsamında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara 50 bin koli gıda desteği verileceği açıklandı. Vatandaşlara yönelik gıda yardımları devam ederken, Büyükşehir Belediyesi kampanyanın en büyük destekçilerinden oldu.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN AİLELERE DESTEK

Başlatılan kampanya öncesinde Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sosyal Marketten faydalanan 7 bin aileye 1000 TL, nakdi yardım yapılacağını açıklamıştı. Gönül Seferberliği kampanyası kapsamında 35 bin koli yardım vatandaşlara ulaştırılacak.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NDEN 25 BİN KOLİ YARDIM

Merkez ilçe belediyelerinden olan Şehitkamil Belediyesi de kampanyaya katıldı. Gönül Seferberliği Kampanyası kapsamında 25 bin koli yardım yapılacak. Şehitkamil Belediyesi, kampanyanın en büyük destekçileri arasında yer aldı.

SANKO HOLDİNG KAMPANYAYA DESTEK VERDİ…

Kampanya kapsamında SANKO Holding tarafından Gaziantep Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile 21 bin ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı yapılacak. İçerisinde yağ, şeker, pirinç ve makarna gibi gıda ürünlerinin yer aldığı yardım paketleri için ise herhangi bir talep alınmayacak olup hâlihazırda SYDV’ye kayıtlı olan ailelerin evine Vefa Sosyal Destek Gurubu tarafından bırakılacak.

GÜLSAN HOLDİNG, 3 BİN KOLİ DESTEK VERDİ

Gaziantep Valiliği tarafından yürütülen gönül seferberliği kampanyasına da üç bin koli bağışı yaparak sorunların birlikte aşılacağını ifade eden Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, koronavirüsle mücadelede herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurgulayarak, millet olarak kenetlenerek el birliğiyle başaracaklarını söyledi.

İŞ ADAMLARI DESTEK OLDU…

Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya’da Gönül Seferberliği  kampanyasına katıldı. Altunkaya,  içerisinde çeşitli ürünlerin yer aldığı 1000 koli gıda yardımında bulundu. Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, herkesi gönül seferberliği kampanyasına desteğe davet etti. Kampanyaya bir diğer destek ise Acarsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Acar’dan geldi. Acar, kampanyaya bin koli gıda yardımı ile destek verdi.

OSB’DEN GÖNÜL SEFERBERLİĞİNE 10 BİN KOLİ DESTEK

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi, Gaziantep Valiliği tarafından başlatılan, “Gönül Seferberliği” isimli kampanyaya 10 bin kolilik yardım paketi ile destek verdi. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek,  küresel virüs salgını nedeniyle tüm dünyanın zor bir dönemden geçtiğini belirterek, bu dönemde yardımlaşma ve dayanışmanın büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Başkan Şimşek, “Sağlığımızı tehdit eden virüs salgını, ekonomik faaliyetlerin önemli ölçüde yavaşlamasına neden oldu. İşini, ekmeğini kaybeden insanlar oldu. Böyle bir ortamda yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini göstermemiz gerek. Bu süreçte hiçbir insanımızın aç ve açıkta kalmaması çok önemli. Zaten bizim gerek dinimizde gerekse de kültürümüzde yardımlaşma ve dayanışmanın yeri büyüktür. ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ diyen bir dinin mensupları olarak herkesin bu kampanyaya imkanları ölçüsünde destek olması gerekiyor” şeklinde açıklamada bulundu.

İŞTE O DESTEKLER:

Gaziantep Valisi Davut Gül: 1 Maaş

Büyükşehir Belediyesi:  50 Bin Yardım Kolisi

Şahinbey Belediyesi: 35 Bin Yardım Kolisi ve 7 Bin Aileye Maddi Destek

Şehitkamil Belediyesi: 25 Bin Yardım Kolisi 

SANKO Holding: 21 Bin Yardım Kolisi

GAOSB : 10 Bin Yardım Kolisi

Erdemoğlu Holding: 3000 Adet Yardım Kolisi

Bulut Tekstil: 1000 Adet Yardım Kolisi

Shimall Hotel: 200'er TL'lik 1000 Adet Alışveriş Çeki

Av. Mustafa Doğan İnal: 1000 Adet Yardım Kolisi

Volkan Petrol: 500 Adet Yardım Kolisi

Köksan Plastik: 100'er TL'lik 1000 Adet Alışveriş Çeki

Selçuk İplik : Bilal Kara: 100'er TL'lik 1000 Adet Alışveriş Çeki

Oba Makarna: 25 Ton Un Ve 25 Ton Makarna

Ahmet Tiryakioğlu: 7,5 Ton Bulgur, 7,5 Ton Mercimek, 7,5 Ton Nohut Ve 7,5 Ton Pirinç

Angel Halı: 500 Gıda Kolisi

Melike Tekstil : 1.500 Adet 100 TL'lik Alış-Veriş Çeki

Gaziantep Bilfen: 500 Gıda Kolisi

Demir Global Ailesi: 200 Gıda Kolisi

Sanat Ambalaj: 500 Gıda Kolisi

Y.ANKAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.