HATİCE BALCI / ADATAVIR

Kasr-ı Döner’de gerçekleşen iftar yemeğinde Gazi Metal A.Ş ve Tansu Çiller Ticaret Mesleki Anadolu Lisesi Olgunlar Olgunlar Turnavası arasında sözleşmeler imzalandı . Gerçekleşen iftar yemeğinde sponsorluk anlaşması yapan Gazi Metal A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Gazioğlu, Mali İşler Genel Müdürü Gani Erdoğan, Tansu Çiller Ticaret Mesleki Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mithat Şahin, Çark Dergisi sahibi Olgunlar Turnuvası reklam koordinatörü Cengiz Olgaç ile birlikte imzaları attılar.

29. sponsorluk anlaşması imzanırken aynı zamanda 30. yani önümüzdeki yılın ön sponsorluk anlaşmasınıda imzadılar.

Konuşmasının açılışını yapan Gani Erdoğan: “Bildiğiniz üzere Sakarya Olgunlar Turnuvası’nın 29.sunu organize edeceğiz. Geçmiş yılda olduğu gibi Gazi Metal Anonim Şirketi ile isim sponsorluğu anlaşması yaptık. Biraz sonra atacağımız imzalarla resmi olarak isim sponsoru olacaktır. Bu anlaşmadan sonra Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvasının adı Gazi Metal Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvası olarak anılacaktır. Geçen yılda birlikte çalıştık ve çok memnun kaldık.” Dedi.

Cengiz Olgaç: “Geçen yıl başlatmış olduğumuz bu birliktelik bu yılda devam ediyor. 30. Yılına da talibiz dediler. Bunu da burada açıklamaktan gurur duyuyorum. Hem bu sene hem önümüzdeki sene turnuvamız Gazi Metal olarak anılacak.