Kıbrıs gazisi Mağrup Ülker‘e TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta tarafından Gazi Madalyası takdim edildi.



TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve Trabzon Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta bir dizi görüşmeler ve ziyaretler yapmak üzere İzmir İline gitti. İzmir de AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile bir süre görüşme yaptı.  Daha sonra ilçe başkanlarıyla tele konferans yöntemiyle gündemi değerlendirdikten sonra parti binasından ayrıldı. Ardından İzmir İli Torbalı İlçesinde ikamet eden ve daha önceki yıllarda Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığı görevi yapmış Yener Ülker’in evinde vermiş olduğu iftar yemeğine katıldı.
İftar yemeğine; AK Parti İzmir Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi M. Atilla Kaya da katıldı. Yemek sonrası eski Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığı görevinde bulunan Yener Ülker‘in babası Kıbrıs Gazisi Mağrup Ülker‘e iki vekil tarafından Gazi Madalyası takıldı. Madalya takdim sırasında duygu dolu anlar yaşandı.
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum dedi.