İmamoğlu haberini yapan Yunan gazetesinin sahibi Çavuşoğlu ile sarmaş dolaş

İmamoğlu haberini yapan Yunan gazetesinin sahibi Çavuşoğlu ile sarmaş dolaş
Gazeteci Murat Ağırel, "İstanbul'u yeniden fetheden Yunan" haberini yapan gazetenin sahibi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.  ‘İmamoğlu’na Yunan gazetesi tarafından yapılan kumpasın ayrıntılarını anlatma vakti geldi değil mi?’ dedi.

Yeniçağ Gazetesi'nden Murat Ağırel, Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmasının ardından ‘’İstanbul’u yeniden fetheden Yunan’’ başlığını atan Etnos gazetesinin sahibi ile ilgili ilginç bilgiler paylaştı. Yunan Etnos gazetesinin sahibi ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ‘samimi’ fotoğraflarını paylaşan Ağırel,  ‘İmamoğlu’na Yunan gazetesi tarafından yapılan kumpasın ayrıntılarını anlatma vakti geldi değil mi?’ diyerek açıklamalarda bulundu.

Ağırel, gazetenin ve Yunan takımı Paok’un da sahibi olan Rus kökenli iş insanı İvan Savvidis ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun fotoğraflarını yayınladı. “Tabii ki Mevlüt Çavuşoğlu bu manşette sorumlu tutulamaz. Ancak bu adam hangi sıfat ile Dışişleri Bakanımız ile görüşüyor?” diye soran Ağırel, şu bilgileri paylaştı: