Gazetecilerden Rektör ziyareti.

Gazetecilerden Rektör ziyareti.

BANDIRMA GAZETECİLER CEMİYETİ´NDEN REKTÖR ÖZDEMİR´E ZİYARET

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir´e ziyarette bulundu.

/resimler/2016-8/19/0227051929292.jpg

Ziyarette yeni Cemiyet Başkanı seçilen Kaan Bingül ve yönetim kurulu üyeleri Tarık Köse, Tufan Dalgıç ve Ozan Ertuğrul yer aldı. Bingül ziyaret sırasında cemiyet çalışmaları hakkında Rektör Özdemir´e bilgi verdi. Bandırma´daki tüm yerel basın çalışanlarına ulaşmak istediklerini belirten Bingül, ?Amacımız yerel basını Bandırma´da daha da güçlendirerek bölgede öncü hale gelmesini sağlamak. Bizim yaptığımız çalışmalar bir bayrak yarışı, bizler elimizden gelen gayreti gösterdikten sonra bu bayrağı diğer gençlere devredeceğiz? dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özdemir,  üniversitede kurulan yeni bölümlerden biri olan ?Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü ?nü hatırlatarak; ?Üniversite olarak Bandırma Gazeteciler Cemiyetiyle dayanışma içerisinde olmak isteriz. Medya ile ilgili kurulan yeni bölümümüz de bu anlamda üniversitemiz için son derece faydalı olacak. Yerel basın Bandırma´da oldukça güçlü ve aktif çalışıyor. Bende yerel basını yakından takip ediyorum. Medya çalışanları ile ortak çalışmalar üreterek üniversitemize ve Bandırmamıza faydalı hizmetler vermek istiyoruz. Bu anlamda medya çalışanlarının fikir ve önerilerine her zaman kapımızı açık. Hepimizin ortak hedefi bu kente, ülkeye hizmet etmek.? dedi.

/resimler/2016-8/19/0227360679983.jpg



Anahtar Kelimeler: Gazetecilerden Rektör ziyareti
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli