Haber: Sedat Ağacıkoğlu (İHA )

Kaymakam Deniz Pişkin tarafından Vanlı Otel’de verilen kahvaltıya, Belediye Başkanı Kazım Şahin, basın mensupları ve aileleri katıldı.
Kahvaltıda konuşan Kaymakam Deniz Pişkin, kendilerinin basın geçmişi olduğuna vurgu yaparak mesleğin zorluklarını iyi bildiklerini, her şart altında mesleğini yapmaya çalışan basın mensuplarını her zaman takdir ettiklerini söyledi.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Kaymakam Deniz Pişkin, ”Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Gazeteci arkadaşlara basın mensubu arkadaşlara ve ailelerine sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam diliyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. Hepimiz aynı ilçeye hizmet ediyoruz. Yediğimiz ekmeğe içtiğimi suya havasını soluduğumuz coğrafyaya ve millete bu vatana hizmet etmek için her birimiz kendi yetkilerimizi gücümüzü seferber etmekten imtina etmiyoruz. Bu anlamda hepinizi en yakın çalışma arkadaşları olarak görüyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlar sağlık huzur dolu yaşam dilerim” dedi. 

Kahvaltıda konuşan Belediye Başkanı Kazım Şahin memleketimiz çok önemli. Medya çok önemli, basın çok önemli ciddi bir güç. Bunun farkında olarak yaptığımız işin ciddiyetini önemini nelere mal olabileceğini yaptığımız bir haberin nelere mal olabileceğinin bilincinde olmalıyız. Hepimiz ilçemiz ülkemiz için çalışıyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlar huzur ve sağlık dolu günler dilerim” dedi.   
  

Editör: TE Bilisim