Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Koşan son Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım’a sosyal medyada hedef alan ifadelere yer veren Levent Özeren’e tepki gösterdi. 

Eski Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'ı sosyal medyada hedef alan ifadelere Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Koşan tepki gösterdi. 
Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım’a yönelik çirkin paylaşımda bulunan İYİ Partili Levent Özeren’e, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Koşan, bir basın açıklaması yaptı. 
Koşan, açıklamasında; “Son Başbakanımız Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım’ı hedef alan, söylemelerinden dolayı Levent Özeren’ı esefle kınıyoruz. Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın kıymetli eşi Sayın Semiha Yıldırıma sosyal medyada yapılan ahlaksız ve çirkin saldırıyı yapanlar önce şunu unutmamalı ki Semiha Yıldırım herşeyden önce bir anne. 
O bir kadın, o bir eğitimci,o bir hayırsever ve her şeyden öte o bir anne ve mütevazilikte örnek bir insan. Bu çirkin söylemleri sosyal medya hesabından paylaşan her kim olursa olsun hakkında gerekli işlemler bir an önce yapılmalıdır. Her zaman duruşu ve ahlakı ile örnek aldığımız kıymetli Semiha Yıldırım hanımefendi bizim ve tüm Erzincanlıları baş tacıdır" dedi.