TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazeteciler bayramlaştı

Adanalı gazeteciler, kent protokolünün katılımı ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) tarafından düzenlenen Ramazan Bayramı bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2017 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2017 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Gazeteciler bayramlaştı

Gazeteciler bayramlaştı

Bayram BULUT


ADANA (İLKHABER)-Adanalı gazeteciler, kent protokolünün katılımı ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) tarafından düzenlenen Ramazan Bayramı bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti binasında gerçekleşen bayramlaşma töreninde iş temposu nedeniyle bir birlerini göremeyen gazeteciler bir araya gelerek sohbet etme imkanı bulup bayramlaştı. Cemiyette ki bu bayramlaşmaya sadece gazeteciler değil milletvekilleri, belediye başkanları da katıldı.  Cemiyetin ilk konuğu CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer oldu.

HOŞ SOHBETLER EDİLDİ

Gazetecilerle bayramlaşan Tümer, basın mensupları ile hoş sohbetler etti. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP İl Başkanı Sertan Duran, Adana Barosu eski Başkanı Av. Aziz Erbek, ASKİ Eski Genel Müdürü Rahmi Pekar, TSYD Genel Başkan Yardımcısı Kerim Hoşfikirer, ASGD Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, ‘da bayramlaşmaya katılan diğer isimler oldu.


ÖZTÜRK:  ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYORLAR

Burada bir konuşma yapan MHP genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, basının toplumsal yaşamda olduğu kadar demokrasinin de vazgeçilmez bir unsuru olduğuna dikkat çekti.  Öztürk, zor şartlar altında görevlerini yerine getirmeye çalışan basın mensuplarının bayramını en içten dileklerle kutladığını söyledi.

TÜMER, BASININ BAYRAMINI KUTLADI
CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ise, tüm basın çalışanlarının gününü kutladığını belirtti. Türkiye’nin her zamankinden daha çok adalet ihtiyacı duyduğu buruk bir bayram yaşadığını öne süren Tümer, “Adaletin tam olarak yerine getirilmediği gibi ne
yazık ki; basın özgürlüğünden de bahsetmek mümkün olmuyor. Yakmış olduğumuz adalet ateşinin tüm Türkiye’ye yayılıp, özlediğimiz laik ve demokratik Türkiye’ye kavuşma umuduyla tüm basın emekçilerimizin bayramını kutluyorum” dedi.

VARLI: GAZETECİLERE DESTEK VERMEYE VE YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı tüm Türkiye’de olduğu gibi Adana’da da Ramazan bayramının huzur ortamında ve coşku ile kutlandığını dile getirdi. Varlı; kamu görevi gören basın çalışanlarının bayramını kutladı ve her platformda gazetecilere destek
vermeye ve yanlarında olmaya devam edeceklerini aktardı.

YEREL BASININ DESTEĞİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yerel basından aldıkları desteğe değindi. Sözlü, yerelde hizmet üretimi noktasında en büyük desteği yerel basından aldıklarını belirterek, basının yerel yönetimler vatandaş arasında bir köprü görevi gördüğünü söyledi. Sözlü; dün olduğu gibi bugün de yerel basına destek vermeye devam edeceklerini dile getirdi.

ESENDEMİR: GAZETECİLER FEDAKARCA GÖREVİNİN BAŞINDA
ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bayramların sevgi ve barışın içselleştirildiği günler olduğunu hatırlatarak, “Her bayram olduğu gibi bu bayram da halkın haber alma özgürlüğünü yerine getirirken yine fedakarca görevinin
başında olan biz gazeteciler yine buruk bir bayram kutluyoruz. Gönül isterdi ki; bu bayramda basın özgürlüğünün önündeki engellerden bahsetmek yerine doyasıya bayram coşkusu yaşasaydık. Her şeye rağmen güzel günlere olan inancımız tamdır. ÇGC’de bayram coşkusunu hep birlikte yaşarken, birarada olmanın ve birlik olmanın haklı gururunu
bir kez daha görmüş olduk” ifadelerini kullandı.

Bayramlaşılıp sohbetlerin edildiği, törende ÇGC Başkanı Cafer Esendemir başta olmak üzere ÇGC Genel Sekreteri Ömer Üney, Yönetim Kurulu üyeleri Süreyya Uri, Hakan Köker ve Hüseyin Arat da hazır bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.