Gazeteci Peyami Tek son yolculuğuna uğurlandı

VEFAT 17.10.2016 - 18:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2627+ kez okundu.
 

Gazeteci Peyami Tek son yolculuğuna uğurlandı

Yavuzkemal Yaylası'ndan sünnet düğününden dönerken kullandığı aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle,...
...Minakara mevkiinde uçuruma yuvarlanan ve olay yerinde hayatını kaybeden 57 yaşındaki Gazeteci Peyami Tek, son yolculuğuna uğurlandı.Hacı Miktat Caminde düzenlenen cenaze töreninde; Tek’in kardeşi Yazar Caner Tek ve oğlu taziyeleri kabul etti. Törene, Tek’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra; arkadaşları, Giresun’un iş, sanat, basın ve siyaset dünyasından çok kalabalık bir halk topluluğu katıldı. Öğle namazının ardından düzenlenen törenden sonra Peyami Tek’in cenazesi toprağa verilmek üzere Akçalı köyüne götürüldü. Merhum Tek'e Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.    
Yavuzkemal Yaylası'ndan sünnet düğününden dönerken kullandığı aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle,...
...Minakara mevkiinde uçuruma yuvarlanan ve olay yerinde hayatını kaybeden 57 yaşındaki Gazeteci Peyami Tek, son yolculuğuna uğurlandı.
Hacı Miktat Caminde düzenlenen cenaze töreninde; Tek’in kardeşi Yazar Caner Tek ve oğlu taziyeleri kabul etti. Törene, Tek’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra; arkadaşları, Giresun’un iş, sanat, basın ve siyaset dünyasından çok kalabalık bir halk topluluğu katıldı. Öğle namazının ardından düzenlenen törenden sonra Peyami Tek’in cenazesi toprağa verilmek üzere Akçalı köyüne götürüldü. Merhum Tek'e Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.