1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gazeteci Altunok ameliyat oldu
Gazeteci Altunok ameliyat oldu

Gazeteci Altunok ameliyat oldu

Kars’ta Gazetecilik mesleğinin duayenlerinden olan Kafkas Haber Ajansı Kurucusu, TRT, A Haber ve DHA gibi ulusal basın kuruluşlarının da Kars Temsilcisi olarak görev yapan Bedir Altunok bugün Ankara’da ameliyat oldu.

A+A-

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzman hekimler tarafından saatlerce yapılan operasyonun ardından sevenlerinin yüzünü güldüren Altunok, kulağının altında boyun bölgesinde bulunan kitle nedeniyle bir süredir ilaçlı tedavi görüyordu. Bu süre sonrasında hastaneye yatırılan Bedir Altunok, zor ve riskli ameliyattan öncelikle Allah’ın izni, sonra da alanında uzman hekimler tarafından yapılan başarılı operasyon sonrasında kurtuldu.

Ameliyatın başarılı geçtiğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşan Altunok’u; sevenleri de gerek telefonla, gerek sosyal medya hesabındaki geçmiş olsun dilekleriyle yalnız bırakmadı. Altunok’un bir süre daha hastanede misafir edileceği öğrenilirken bizler de Altunok ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlığına kavuşunca yeniden aramızda olacağı günleri özlemle bekliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.