GAMZE VE FAHRİ EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI ATTI

Hendek’te sevilen ailelerinden (Merhum) İsmet ve Sevgi Gürbüz çiftinin oğulları, İlçemiz esnaflarından Yavuz Gürbüz’ün kardeşi, MHP İlçe Sekreteri Ömer Gürbüz’ün amcasının oğlu Fahri Gürbüz, Adapazarı Hacıoğlu mahallesinin sevilen ailelerinden İsmail ve Feriha Sofu çiftinin güzel kızları Gamze ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attılar.

GAMZE VE FAHRİ EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI ATTI


Serdivan Bahçesaray düğün salonunda düzenlenen Nişan cemiyetine MHP İl Başkanı M. Levent Bülbül, İl Yönetimi, MHP Hendek İlçe Başkan Vekili Yaşar Aygüneş, İlçe Yönetimi, Gürbüz ve Sofu ailelerinin sevenleri ve yakınları katıldı.

Evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanan Gamze ve Fahri çiftinin yüzüklerini MHP İl Başkanı M. Levent Bülbül takarak hayırlı olması temennisinde bulundu.

Nişan yüzüklerinin takılmasının ardından Gamze ve Fahri çifti pasta kesimini gerçekleştirdiler. Nişan cemiyetinde Gamze ve Fahri çifti mutluluklarını sevenleri ve yakınları ile keyifle zaman geçirerek pekiştirdiler.

Nişan cemiyetine ev sahipliğini yapan Sofu ve Gürbüz ailesi çocuklarının nişan cemiyetinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirleri ile yakından ilgilenerek teşekkürlerini ilettiler.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2017, 19:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184