'Galip gelmek için her şeyi ortaya koyacağız'

Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, dün gerçekleştirilen antrenman sonrası değerlendirmelerde bulundu

'Galip gelmek için her şeyi ortaya koyacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimizde Eskişehirspor maçı hazırlıkları tek antrenmanla başlarken, çalışmanın akabinde teknik direktör Hüseyin Kalpar gündeme ilişkin olarak açıklamalar yaptı.

Altınordu maçına talihsiz bir golle başladıklarına dikkat çeken Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, “40. saniyede yediğimiz çok istisnai bir gol. Bu tür goller uzun yıllar belki de olmayacak gollerdir. Bu da bizi ister istemez rahatsız etti ama toparlandık ve kötü de oynamadık. İstatistiklere baktığımızda hemen hemen maçın her bölümünde üstünlüğümüz söz konusu ama mağlup olan taraf biziz. Tabi 2-1 mağlup olmak bizi buraya üzerek göndermiş oldu. Her şeyden önce kendi takımımızın durumunu bilmemiz gerekiyor. Kampa başlamadan önce başkanımız ve yönetim kurulu ile takımın eksikleri üzerine toplantı yapmıştık. Bu eksikleri kamp döneminde gideririz diye düşündük ancak olmadı. Yeni gelen oyuncular var ancak henüz lisansları çıkmadı. Altınordu karşısında Elmar ve Diarra ile net pozisyonlarımızı değerlendiremedik. Bunları gole çevirseydik en az 1 puanla dönecektik. Bu da bizim lehimize olacaktık. Oyuncularımın mücadelesinden, arzu ve isteğinden, takımdaşlıklarından memnunum. Zaman zaman pozisyon hatası yapıyoruz. Zaman zaman duruş hatası yapıyoruz. Bunları gidermemiz gerekiyor ve bunlar da tabi eksiklerimizden kaynaklanıyor. Bu eksikleri giderirsek içeride dışarıda kazanan çok güçlü bir takım oluruz” şeklinde konuştu.

“KENDİ SAHAMIZDA KAZANMAK İSTİYORUZ”

Altınordu maçını unutup Eskişehirspor mücadelesine odaklandıklarını kaydeden Kalpar, “Bu maçı kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. İç sahada 2 maç yaptık ve bunları 1-0’lık skorlarla kaybettik. Rakibimiz karşısında hiç değilse Eskişehir maçını kaybetmeden kazanan bir takım olmak bize güven verir. İlk altıdan da kopmamış ve uzaklaşmamış oluruz. İlk altıyı yakalamak önemli. Bunun için galip gelmek için her şeyi ortaya koyacağız” dedi.

“BU TAKIM ELAZIĞ’IN TAKIMI”

Yeni gelen oyuncuların takıma katkı sağlayacağına inandığını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, “Şu an Halil İbrahim ile Hora antrenmanlara başladı. Halil daha önce vardı kampta. Diğer oyuncumuz dün geldi. Kulübümüzün şartları da ortada. İnanıyorum ki yönetimin şartları olsa bu zamana kadar transferleri yapardık. Bu takım Elazığ’ın takımı. Elazığspor’da olumsuzlukları konuşmak kimseye bir şey kazandırmaz ama Elazığspor adına olumlu şeyler söylenirse çok daha iyi olur diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.