Anlık Bildirim

Galaxy S20 Ultra kamera problemi çözülüyor

Galaxy S20 Ultra modelinin yakınlaştırma esnasında nesnelere odaklanmakta sorun yaşaması ve görüntü işlemcisinin deri tonlarını bozan agresif çalışma senaryoları sıkıntı yaratıyor.

Galaxy S20 Ultra kamera problemi çözülüyor Tam Boyutta Gör

108MP çözünürlüğünde özelleştirilmiş kamera sensörü ve toplamda 100x yakınlaştırma yapabilmesi ile dikkatleri üzerine çeken Galaxy S20 Ultra amiral gemisi bir süredir fotoğraf çekimi tarafında sıkıntılar yaşıyordu.

Samsung el attı

Editörlere gönderilen test örneklerinin pek çoğunda yakınlaştırma özelliği bir nesneye odaklanmakta zorluk çekiyor ve zaman zaman da odaklanamıyor. Bu nedenle net bir yakınlaştırma yapamıyor.

Diğer taraftan görüntü işlemcisinin bazı senaryolarda agresifleştiği ve yoğun işlem sürecinin sonunda insan derisinin tonlarında gerçeğinden uzaklaşan bozulmalar yaşandığı gündeme geliyor.

Samsung yaptığı açıklamada bir güncelleme üzerinde çalıştıklarını duyurdu ancak problemin donanım taraflı mı yoksa yazılım taraflı mı olduğu konusunda bir bilgi vermedi. Muhtemelen piyasaya çıkış anında bu güncellemede hazır olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim