Haberler

Portekiz Basınından Galatasaraylıları Sevindirecek Bruma İddiası!

Portekiz basını, Galatasaray'ın 14 milyon euroya Leipzig'e sattığı Bruma'yı sezon sonunda transfer etmek için çalışmalara başladığını yazdı.

Galatasaray için transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde Alman basını Galatasaray'ın Kenan Karaman'ı gündemine aldığını ileri sürmüştü. Dün de Portekiz'den Bruma iddiası ortaya atıldı. Portekiz basınına yansıyan haberlere göre Sarı-Kırmızılılar, Leipzig Teknik Direktörü Ralf Rangnick ile yıldızı bir türlü barışmayan eski yıldızı Armindo Bruma için nabız yoklamaya başladı.

TERİM BİZZAT ARAYIP SORDU

Haberin içeriğinde teknik direktör Fatih Terim'in eski öğrencisini bizzat aradığı ve halini hatırını sorarak "Yeniden benimle çalışır mısın?" dediği bilgisine yer verildi. 2017 yazında 14 milyon 250 bin euro bonservis bedeliyle Alman ekibine satılan Bruma, bu sezon başında Ralf'in takımın başına gelmesiyle birlikte formayı unuttu. Rotasyonda kullanılan Bruma'nın da ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi.

(Güneş)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Portekiz Bruma Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (17)

gaddar:

REZALET. . . ADAM SAATÇİ. . NASIL OLUYOR DA BU KAZMAYA MESSİ MUAMELESİ YAPIYORSUNUZ ÇOK ENTERESAN !!!

3
19
yanıtYanıtla
sniper22:

ve beyin koşarak uzaklaşır

yanıt1
yanıt1
SELBİL:

SNİPER22. . . . . . . :D:D ALLAH''IM SENİ DE GÜLDÜRSÜN BE:D

yanıt1
yanıt0
GADDAR:

SAYENİZDE BEYAZIT ÇEVRESİNDE SAATÇİ KALMADI. . HIRSIZ MENAJER VE T. DİREKTÖRLER 3 KURUŞLUK SAATÇİLERİ MİLYONLARCA EUROLARA BÜYÜK KULÜPLERE GETİRİP YOLLARINI BULDULAR. , . SİZ AVELLER DE BURADAN SAATÇİLERİ DESTEKLİYORSUNUZ. . . NE KADAR BAŞARILI BİR TRANSFER POLİTİKAMIZ VAR, ORTADA !!!

yanıt1
yanıt2
SELBİL:

HAA ÖZENTİN MESSİ SENİN!!!MESSİ GELSE MİLYONLARCA EUROLARA GELİR HERİF AMA NOLCAK BURALARDA KAYBOLCAK ADAM DEMİ SONRA NOLCAK MİLYONLAR VERİLDİ OLACAK. . . BRUMA KRİTİK MAÇLARDA GALATASARAY''I DİREKTEN ALAN ADAM TUTTURMUŞSUNUZ ARAPLARA SAATÇİ MOSES NAPIYO?HADİ O DA ARAP ALABİLİYORMU FENEVİ DİREKTEN O BEDAVA MI OYNUYOR TOPUNU??ENTERESAN!!!!HERŞEY ORTADA BRUMAYI AÇ İZLE DEFALARCA!!!SAATÇİ Mİ TOPÇU MU

yanıt2
yanıt1
SELBİL:

KARDEŞİM SLİMANİ FENEVDE KARARDI BEYAZ DEĞİL ARTIK O!!!

yanıt1
yanıt1
GS EMRE:

:):) selbil ALLAH seni de güldürsün renktaş:):) :):):)

yanıt3
yanıt1
SELBİL:

EYVALLAAAAH RENKTAŞIM GS EMRE!!! HEPİMİZ GÜLELİM HEP İNŞALLAH

yanıt1
yanıt1
GADDAR:

SİZ YA FENEVLİSİNİZ YA DA SIRADAN KAZMALARI GS FORMASINA LAYIK GÖRECEK KADAR BOŞSUNUZ. . . HAGİ, PREKAZİ, JARDEL , İLİÇ, POPESCU GİBİ ADAMLAR LAYIKTIR GS FORMASINA. . . SİZİN VİZYONUNUZ GS HEDEFLERİ İÇİN ÇOK KÜÇÜK. . . FENEVBAHÇE Yİ TUTUN EN İYİSİ. . .

yanıt4
yanıt2
ultraslan:

gsnin aradığı oyuncu son senesinde fark yaratmıştı bizde topu taşıyacak adam sıkıntısı var gelsin

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title