MENÜ

Galatasaray'ın yeni gözdesinin rüya 11'inde eski Fenerbahçeli var!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, 2017 yılında da kadrosuna katmak istediği Razvan Marin'i yeniden gündemine aldı. Bu sezon Ajax'ta gözden düşen Marin’in bu durumunu fırsata çevirmek isteyen sarı-kırmızılılar eski gözdesini kiralamak için harekete geçti. Razvan Marin'in daha önce katıldığı programda eski oyuncular ve aktif futbol hayatına devam eden oyunculardan oluşan bir 11 kurdu. İşte Galatasaray'ın yeni gözdesinin en iyi 11'i!

2019-20 sezonunu zirvede tamamlamak adına takım çalışmalarını sürdüren Galatasaray, önümüzdeki sezonun kadrosu adına da transfer hedeflerini belirlemiş durumda. Gündeme gelen son isim ise daha önce de adı birçok kez geçen Razvan Marin oldu. Başarılı oyuncu daha önce katıldığı bir programda ise rüya 11'ini açıklamıştı. Marin'in rüya 11'inde Fenerbahçe forması giyen Roberto Carlos da bulunuyor.

Haberin Devamı

2017'de Vitorul'dan Standard Liege'e giden Marin, geçen yaz 12.5 milyon Euro'ya Ajax'ın yolunu tutmuştu. Ancak Rumen orta saha bu sezon Hollanda ekibinde 17 maçta 2 asist yapabildi..

Razvan Marin kimdir?

Razvan Marin, 23 Mayıs 1996'da Romanya'nın başkenti Bükreş'te dünyaya geldi.

Rumen oyuncu Pro Luceafarul Bükreş'in altyapısında başladığı futbol kariyerine Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi'nin akademisinde devam etti.

2013'te ise Hagi'nin Viitorul Constanta'sında forma giymeye başladı.

Rumen ekibiyle sergilediği başarılı performans dikkat çeken Marin, 20 Ocak 2017'de 4.8 milyon Euro karşılığında Belçika ekibi Standard Liege'e transfer oldu.

Birçok yıldızın parlama noktası olan Belçika'da performansıyla fark yaratan Marin, 2019-2020 sezonu öncesi Ajax kadrosuna katılırken Hollanda ekibi oyuncu için 12.5 milyon Euro bonservis ödedi.

Haberin Devamı

Romanya'nın tüm yaş gruplarında forma giyen 24 yaşındaki oyuncu, A milli takım düzeyinde de 21 maça çıkarken 1 gol kaydetti.

YORUM YAZ