Galatasaray'ın yeni bombası Real Madrid'den!

25.06.2019 - 08:11 | Son Güncellenme: 25.06.2019 - 11:11

Galatasaray'ın yeni bombası Real Madrid'den!

İspanyol basını, Real Madrid'in genç yeteneği Martin Otegaard'ın Galatasaray'a kiralanabileceğini yazdı.

Geçen sezon transfer geç kalındığı için ağır eleştirilere maruz kalan yönetim, bu kez işi sıkı tutuyor. Sarı-Kırmızılı kurmayların amacı, sezon öncesi hazırlık kampına kadar tüm transferleri bitirmek.
Scout ekibiyle koordine bir şekilde çalışmalarını sürdüren tekik direktör Fatih Terim de transferlerin sezon öncesi kampa yetişmesi gerektiğini bildirdi.
Yeni sezonda üç kulvarda birden mücadele edecek ve özellikle Şampiyonlar Ligi'ne odaklanacak olan Aslan'da gündeme sürpriz isimler gelmeye devam ediyor.
Diagne'nin satışından gelecek parayla transfer çalışmalarına hız vermeyi düşünen Cimbom transferleri peş peşe açıklamak için adeta gün sayıyor.
Fatih Terim kadroya direkt monte edebileceği oyuncuların yanı sıra genç yeteneklerle de fark yaratmak istiyor.
Bu gelişmelerin ardından Terim, Real Madrid'in genç yıldızını istediğini yönetime iletti.
Sabah'ın haberine göre Galatasaray, Fatih Terim'in ısrarla istediği Martin Odegaard için Real Madrid'le birkaç gün içinde masaya oturup transferi bitirecek.
İspanyol basını, bonservisi Real Madrid'de olan ve geçen sezonu Vitesse Arnheim'de kiralık olarak geçiren 20 yaşındaki Norveçli oyuncunun teknik direktör Zinedine Zidane'ın raporu sonrası yeni sezonda da kiralanacağını ve en güçlü adaylardan birinin Galatasaray olduğunu yazdı.
Sarı-Kırmızılıların teknik direktör Fatih Terim'in kadrosunda görmek istediği Odegaard için Real Madrid'le kısa süre içinde masaya oturup, işi bitireceği ifade ediliyor.
Bu arada her konuda anlaşma sağlanan Beşiktaş'ın eski oyuncusu Ryan Babel ile Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Şener Özbayraklı'nın ise önümüzdeki haftanın ardından resmi sözleşmeleri imzalayacağı kaydedildi.
Senin için hazırladığımız haberler