MENÜ

Galatasaray'ın takımı da taraftarı da lider!

Lige süper bir futbolla girip, ilk iki haftada zirveye oturan Galatasaray, kombine kart satışında da 1 numara oldu. Sarı-Kırmızılılar, şu ana kadar 31.212 ile en çok kombine bilet satan kulüp olmayı başardı.

Galatasaray'ın takımı da taraftarı da lider!

Süper Lig’de sezona harika bir başlangıç yapan, ilk iki haftada iki galibiyet alarak liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, kombine kart satışlarında da zirveyi kimseye bırakmadı.

Geride kalan iki sezonda ortaya koyduğu performansla beklentilerin uzağında kalan Sarı-Kırmızılı takım, yenilenen kadrosu ve ligin ilk iki haftasında aldığı başarılı sonuçlarla taraftarını tekrar Türk Telekom Stadı’na çekmeyi başardı. Kulübün satışı süren kombine kartlarında rakamın 31 bin 212’ye çıktığı bildirildi.

Şu an itibariyle Süper Lig’de en fazla kombine kart satan takım konumunda bulunan Aslan, geçen sezonun başında yaklaşık 7 bin kombine satışı yapmıştı.

Bursa, Fener’i geçti

Cim Bom’u satışa çıkan 30 bin kartın tamamını tüketmeyi başaran Beşiktaş takip etti. Bu ikiliyi de, 20 bin 800’le Bursaspor izledi. Fenerbahçe’nin, yaklaşık 20 bin kombine kart satışı yaptığı, son olarak Samir Nasri’yi kadrosuna katan Antalyaspor’un da 17 bin kombineye ulaştığı ifade edildi. 50. yılında şampiyonluğu hedefleyen ve Galatasaray’ın zirvedeki en önemli rakiplerinden biri olması beklenen Trabzonspor, 9 bin 838 kombine bilet sattı.


Riva'da sıkıntı yok

Haberin Devamı
YORUM YAZ