İtalyan ekibi Sampdoria, Belhanda ve Feghouli'yi transfer etmek istiyor - Son Dakika
Spor

İtalyan ekibi Sampdoria, Belhanda ve Feghouli'yi transfer etmek istiyor

Galatasaray'da yüksek yıllık ücretleri ile dikkat çeken Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli için Serie A ekiplerinden Sampdoria devreye girdi. Ranieri yönetimindeki İtalyan ekibi, özellikle Feghouli'nin durumunu yakından takip ediyor.

06.08.2020 22:36  Güncelleme: 01:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya Serie A'da bu sezon kümede kalma mücadelesi veren ve son haftalarda gösterdiği performansla ligde tutunmayı başaran Sampdoria, Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli için devreye girdi.

BELHANDA'NIN ARDINDAN FEGHOULİ'NİN TRANSFERİ DE GÜNDEMDE

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, transferde elini daha da güçlendirmek adına kadrosundaki önemli isimlerle yollarını ayırmayı planlıyor. Bu doğrultuda yüksek yıllık ücretleri ile dikkat çeken Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli'nin takımdan ayrılmaları gündemdeyken İtalya'dan iki oyuncu için Sampdoria iddiası geldi.

Sampnews24'ün haberine göre Claudio Ranieri yönetimindeki İtalyan ekibi Sampdoria, Belhanda ile ilgilenirken son olarak Sofiane Feghouli'yi de gündemine aldı.

FEGHOULİ'NİN DURUMU YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

Kariyerinde daha önce Valencia ve West Ham formaları da giyen Feghouli'nin Ranieri'nin sisteminde önemli bir parça olabileceği aktarılırken oyuncunun durumunun yakından takip edildiği de belirtilmekte.

2017'de transfer edilen iki isimden Feghouli, West Ham'dan 4.25 milyon Euro'ya gelirken Younes Belhanda ise bonusların da devreye girmesiyle Dinamo Kiev'den 10 milyon Euro'luk bir tutarla kadroya katılmıştı.

İtalyan ekibi Sampdoria, Belhanda ve Feghouli\'yi transfer etmek istiyor

Son Dakika Spor İtalyan ekibi Sampdoria, Belhanda ve Feghouli'yi transfer etmek istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • FATİH ALTUNDİŞ: HEMEN HEMEN SATIN GİTSIN....HİÇ BEKLEME YAPMAYIN.....AMAN HAAAA....SATIN GİTSİN 3 1 Yanıtla
  • Kimse: Almaz 2 0 Yanıtla
  • Sezaii: Sat sat sat gitsin hemen 1 0 Yanıtla
  • Hemşinli: İSTEYEN VAR AMA BONSERVİSSİZ İSTİYORLAR. GSDE EŞŞEK GİBİ BIRAKACAK BONSERVİSSİZ YILLIK ÜCRETLERİNDEN KURTULMAK İÇİN EŞŞŞŞŞŞŞŞŞEK GİBİ HOhoHoHohhohoho:)))) 0 1 Yanıtla
  • Fatih baskan: Mensah gelsin hemen gönderelim 0 0 Yanıtla
  • Turk: Belhandayi ne yapacakmis 0 0 Yanıtla
  • Alper: 3 e, 5 e bakmayin boyle saygısız kendini kulüpten üst gören bir kisiyi saniye tutmayin.isteyen varsa hemen gönderin 0 0 Yanıtla

Advertisement