Haberler

Galatasaray'ın 30 Eylül İtibariyla Toplam Borcu 2 Milyar 971 Milyon Lira

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü ve bağlı ortaklıklarının 30 Eylül itibarıyla borcunun 2 milyar 971 milyon lira olduğu açıklandı.

Galatasaray'ın borcunun 2 milyar 971 milyon lira olduğu açıklandı. Sarı-kırmızılı kulübün Türk Telekom Stadı Özhan Canaydın Konferans Salonunda gerçekleştirilen Aralık ayı olağan divan kurulu toplantısında, başkan yardımcısı Kaan Kançal kulübün mali raporları hakkında bilgi verdi.

BORÇ FARKI 1 MİLYAR 200 MİLYON 800 BİN LİRA

Kançal, 30 Eylül 2018 itibarıyla kulüp ve bağlı ortaklarının toplam borcunun 2 milyar 971 milyon lira, alacaklarının ise 1 milyar 671 milyon 200 bin lira olduğunu dile getirdi. Kaan Kançal, konsolide borç alacak farkının ise 1 milyar 299 milyon 800 bin lira olduğunu kaydetti.

"FATİH HOCAMIZ ZORU SEVER"

Kaan Kançal, sunumunda futbol takımlarının sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağına inandığını belirterek, "Hiçbir zaman kolay bir şampiyonluğumuz olmadı. Fatih (Terim) hocamız da zoru sever. Bütün sıkıntılara ve problemlere rağmen şampiyon olacağız. Ocak ayında gereken eksiklikleri tamamlamak için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA / Ekonomi

Spor Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (24)

since1903:

Kulüp batmış haberler yok. her hafta salya sümük ağlar bu conconlar. siz batan kulübünüze ağlayın ezik ağlaksaraylılar.

5
10
yanıtYanıtla
istanbullu dayı:

batarsa bize battı sana dikkat et başka bir şey batmasın 1903

yanıt4
yanıt1
Fikoo Paralar nerde D:

2 milyar 495 milyon 267 bin TL borcu olan takımın taraftarı konuşuyorr. . Siz Bağırın bakalım Fİkret Orman Paralarr nerdeee :D

yanıt0
yanıt0
alex:

merak etmeyin biz kime düşersek tff size dulluk mayışı bağlıycak

3
7
yanıtYanıtla
Sero:

Siz düşün defolunda para pul istemeyiz. .

yanıt5
yanıt1
dayıcimbomlu:

sen ölürsen senin ki dul kalmaz korkma cimbomlu bir dayı bulurruz

yanıt3
yanıt1
UA:

galatasaray denince akla sadece galatasaray futbol kulübü gelmesin.

7
2
yanıtYanıtla
istanbullu dayı:

yuh be bu ne resmen batmış o borcun altından nasıl çıkılır kardeşim alt yapıdan takviye yapın yabancıları satın hepsini . . . gençler oynasın bir kaç yıl sonra kim tutar bizi birazda zengin g s liler yardım etsin mustafa başkan sen aklınımı yedin başkan oldun bu borca zengin g s liler haydi taşın altına elinizi sokun bu borcu bitirin

6
3
yanıtYanıtla
EBULHAYRLI:

BU BORÇ NASIL BİTER LA ABOOOOOV

9
0
yanıtYanıtla
istanbullu dayı g s:

yıl başı bileti alıyorum çıkarsa borcunuzu sıfırlarım söz veriyorum sizin borç ödemenizde benim hayelim gibi birşey benim ginede ya çıkarsa sizin seneye 4 tirilyon olur nah ödersiniz türk fubolu batmıştır bocu olan kapatsın zarar eden bir kurum çalışırmı ben anlam veremedim

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title