Haberler

Galatasaray'dan Fernando Muslera'ya ömürlük teklif!

Güncelleme:

Galatasaray, 1.5 yıl daha sözleşmesi bulunan taraftarların sevgilisi Fernando Muslera'nın sözleşmesini 2 yıl daha uzatmak istiyor.

Aytemiz Alanyaspor karşısında olağanüstü bir performansa ulaşan ve beş kurtarışla üç puana imza atan Galatasaray kalecisi ve kaptanı Fernando Muslera için yeni planlar var. Sarı-kırmızılılar, Uruguaylı file bekçisinin jübilesini sarı-kırmızılılarda yapması için önemli bir teklif sunacak.

Buna göre, 1.5 sene daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki kaleciye önümüzdeki günlerde yeni bir kontrat önerilecek. Muslera'dan sahalara Galatasaray formasıyla veda etmesi istenecek. Bu kapsamda Muslera'nın sözleşmesinin 2 sene daha uzatılıp futbolu sarı-kırmızılı forma altında bırakması istenecek. Muslera'ya, "Galatasaray tarihine geçtin ve futbolu burada bırakmalısın" denecek.

3 MİLYON 575 BİN EURO ÜCRET ALIYOR

Sarı-kırmızılı yönetim, yüksek maliyetine karşın Muslera'nın bunu hak ettiğini düşünüyor. Bu nedenle de Muslera'ya aynı ücretle devam etmesi söylenecek. Bilindiği gibi Muslera, 3 milyon 575 bin euro sabit ücret alıyor, alınan her puan için 5 bin euro prim hak ediyor.

(Skorer)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (19)

UA SON KALE:

yuhh. para bol saçın pili bitmiş musleranın bir maç aldı diye havalandırmayın. Genç yetenekler bulun

2
28
yanıtYanıtla
kıng:

pili bıtmıs musleramı dedın sen taraflı tarafsız ınsanlara kendını bukadar ınsana guldurmeden kabyol gıt bence

yanıt18
yanıt2
EMOXX:

beşiktaşlıyım lakin bu adam çok farklı, hem insan hem iyi futbolcu hem sempatik. . . kalitenin vucut bulmuş hali resmen her takıma lazım. . .

26
0
yanıtYanıtla
adsız cengo:

falcaoya verilen ücreti sadece bu adam hakediyor takımda

12
0
yanıtYanıtla
KUMLUCALI UĞUR:

Eğer Böylesine Mükemmel Bir kaleci Avrupanın her takımında oynayabilecek yetenekteki bu kaleci. buna rağmen Galatasaray''dan kopmuyorsa, bu hem onun Galatasaray taraftarına aşkından, hemde taraftarın onu herşeye rağmen sevmesinden kaynaklanıyor

9
2
yanıtYanıtla
Komik:

Paranın hiç önemi yok yani. Kandırmayın kendinizi :)

yanıt5
yanıt1
Şaban:

Bende yaparım onun yaptıklarını

1
7
yanıtYanıtla
Alanyalı:

Galatasaray - Alanyaspor Maç SonucuMuslera 1 - 0 Alanyaspor

6
1
yanıtYanıtla
bay tahmin:

harikasın muslera. Yahu Allah aşkına 82 milyonluk ülkede yok mu iyi sol bek sağ bek santrafor kaleci stopper. Ne biçim futbol planlaması bu. ne işe yarar bu yetkililer.

6
0
yanıtYanıtla
messy:

2 yıllık ömrü kalmış musleranın :d

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title