Haberler

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Ozan Kabak'ın Satışı İçin İngiltere'ye Gitti

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Ozan Kabak'ın satışı için İngiltere'ye gitti. Cengiz, önce Manchester City sonra Manchester United'la görüştü.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kendisine ağır eleştirilerin yapılmasının beklendiği dünkü divan toplantı- sına katılmadı. Cengiz, Manchester City'nin daveti üzerine dün sabah İngiltere'ye gitti. Cengiz, İngiltere'de City ile işbirliği toplantısına katıldı. İngiliz kulübü ile yapılan görüşmelere sonraki süreçte teknik ekibin de katılmasının planlandığı öğrenildi. İngiliz devi ile yapılacak iş birliğinin son detayları görüşüldü.

OZAN KABAK GÖRÜŞMESİ Mİ YAPILIYOR?

Bütün bunlar yaşanırken ortaya çok çarpıcı bir iddia atıldı. İngiliz basınında Sarı-Kırmızılı ekibin 18 yaşındaki stoperi için Manchester United ve Arsenal'in yarışta olduğu belirtildi. Hatta City'le görüşen Başkan Cengiz'in daha sonra Manchester United temsilcileriyle buluştuğu ve Ozan için pazarlık yapıldığı belirtildi. Ada basınındaki haberlere göre; masada konuşulan bonservis bedeli 20 milyon pound civarındaydı.

SATILIRSA GALATASARAY RAHAT EDECEK

Bu transferde 20 milyon pound bonservis bedeli alınması halinde Galatasaray, 2 forvet ve ihtiyaç duyulan diğer mevkiler için rahatlıkla takviye yapabilecek. Yani bir anlamda 18 yaşındaki genç savunmacı, Sarı-Kırmızılı ekibi büyük bir maddi yükten kurtaracak.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (30)

SCOUT:

EVET İYİ FUTBOLCU FAKAT ÇOK ŞİŞİRİLİYOR. OZAN ÇOK KOLAY PENALTI YAPAN BİRİ ÇAT PAT GİRİYOR TOPA DAHA KAÇ MAÇ OYNADI 4 TANE PENALTISI VAR BİDE ONA DİKKAT ETMEK LAZIM.

12
0
yanıtYanıtla
Tecrübe:

Zaten çocuk 18 yaşında. Tecrübesiz. Zamanla tecrübe kazanıp açıklarını kapatacaktır.

yanıt0
yanıt0
fbli:

daha dünkü macta hata yapti gs gol yedi. utanmasalar gelecegin ramosu diyecekler.

1
7
yanıtYanıtla
tinerci:

kıskanma, sizin altyapınızdan oyuncu çıkmaz, yıldızda gelse söner sizde

yanıt0
yanıt0
lord5454:

Çocuğu sırf satmak için şişirdiler şişirdiler la city ne alaka bunu ne yapsın ? orda top toplayamaz neyin kafası bu :D yani çok çarpıcı haber gördümde bu bambaşka ya

4
3
yanıtYanıtla
dayı cimbomlu taşlıbayır pendik ist:

futbolcu almak için gidilir başkanda gitmez bu işten anlayan lar gider ama benim topcumu al diyi bir başkan giderse o topcu yarı fiyatına yada elinde kalır zati gitsede bir yıl geçmeden geri gelir

5
2
yanıtYanıtla
SİNAN:

AYNEN KATILIYORUM SANA. FUTBOLCU ALMAK İÇİN GİDİLİR SATMAK İÇİN AYAĞA GİDİLMEZ. GİDİLİRSE 10 LİRALIK MAL 3 LİRA EDER.

yanıt2
yanıt1
reis asrin lideri:

sat oglum sat hep saaattttt, memleket krizde sat

3
2
yanıtYanıtla
ERDOĞAN:

Gomısı sattıkları gibi Ozanıda satacaklar sonra ah başım vah başım.

4
1
yanıtYanıtla
cavusu:

elimizde patlamadan satalım diyorlar

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title