Galatasaray'da flaş Belhanda gelişmesi! | Son dakika transfer haberleri...

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda flaş Belhanda gelişmesi | Son dakika transfer haberleri...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2019 11:49

Geçtiğimiz sezonu çifte kupa ile kapatan Galatasaray transfer çalışmalarına devam ederken takımdaki oyuncular ile ilgili net kararlar vermeye başladı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar, Senegalli golcü Mbaye Diagne ve Yunan santrfor Mıtroglou ile yola devam etmeme kararı almıştı. Ndiaye'nin kiralık sözleşmesini uzatmayacak olan Galatasaray'da Belhanda'nın takımdaki geleceği merak ediliyordu.

Özellikle Arap kulüplerinin kıskacında olan Faslı yıldız için hatırı sayılır teklifler geldi. Kazanılan şampiyonlukta Feghuoli ile beraber en büyük pay sahiplerinden olan Belhanda ile ilgili de kesin karar verildi.

Galatasaray'ın Faslı futbolcusu Younes Belhanda, kendisiyle uzun süredir ilgilenen Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad'dan gelen teklifi kabul etmedi.

TRT Spor'un haberine göre Belhanda, Al Ittihad kulübünden gelen teklifi kabul etmedi ve Galatasaray'da kalmak istediğini.

GALATASARAY'DA KALIYOR
Galatasaray ile son 2 sezonda şampiyonluk sevinci yaşayan 29 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz günlerde de Galatasaray'da mutlu olduğuu ve takımdan ayrılmak istemediğini açıklamıştı. Sarı-kırmızılı takım ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Faslı futbolcu, geçtiğimiz sezon toplamda 35 maça çıktı.

Haberin Devamı

Bu maçlarda 4 gol ve 10 asistlik performans sergilemişti.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!