Haberler

Galatasaray'da Falcao Real Madrid maçında forma giyemeyecek

Galatasaray'da sezon başında transfer edilen ve uzun süredir sakatlığı bulunan Falcao'nun Real Madrid maçında oynamayacak.

Süper Lig'in 8. haftasında Sivasspor'u 3-2 mağlup eden Galatasaray'da Radamel Falcao sakatlığı nedeniyle kadroda yer almamıştı. Yıldız golcünün Real Madrid karşılaşmasında forma giyip giyemeyeceği merak ediliyordu. Falcao dün de takımla birlikte çalışmadı.

Akşam'ın haberien gçre; Real Madrid karşılaşmasına ilk 11'de başlama ihtimali tamamen ortadan kalktı. Aşil tendonunda yaşadığı sıkıntı ve ağrılar nedeniyle tedavi gören ve 19 gündür takımla çalışamayan Radamel Falcao'dan iyi haber gelmedi. Falcao ilk maçında Kasımpaşa'ya gol atmış ancak sonraki süreçte işler pek yolunda gitmemişti.

Galatasaray'da Falcao Real Madrid maçında forma giyemeyecek

FALCAO'NUN EŞİNDEN SAKATLIK AÇIKLAMASI

Bugünkü idmana katılması halinde Falcao, 20 gün sonra takımla çalışacak ve tek antrenmana çıkacağı için Real Madrid maçında kadroya alınması halinde 90 dakikaya yedek kulübesinde başlayacak. Yarın oynanacak Şampiyonlar Ligi mücadelesinde forvet hattında Andone yer alacak. Bu arada Falcao'nun eşi Lorelei, sosyal medyada bir takipçisinin, "Falcao'yu özledik ne zaman dönecek?" sözlerine "Birkaç gün içinde" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Real Madrid Haberler

500

Yorumlar (47)

Adınızı Yazın:

La bari forma tanıtımında giyseydi formayı ne zaman giyecek

27
2
yanıtYanıtla
)):

:))

yanıt10
yanıt2
D.paşalı:

Ulan arkadaş bu kadar iş bilmezlik olur mu? Gomis leblebi gibi gol atıyordu biraz zam vermediniz, ona vermediğiniz paranın kat kat mislisine bu motor lambaları yanmış, arıza üstüne arıza veren herifleri alıyorsunuz

21
3
yanıtYanıtla
MUHASEBECİNİZ:

Giyemiycek mi giymiycek mi ? 1Ekimde ödenecek parayı ödememişsiniz adamda oynamıyor normal yani

15
6
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Forma giyince de görüyoruz

yanıt0
yanıt0
gıcık:

Ne işe yaradı bu falcao o zaman.

15
1
yanıtYanıtla
BJK''li ANTİ CİMBOŞ:

balon transfer malcao

11
4
yanıtYanıtla
Ueafan var süper kupan var:

Burak gs maçında oynamayacakmış gs ye karşı oynamam demiş puhaaa

yanıt0
yanıt0
KSK li MESUT:

Biz buna MALCAO diyoduk. Bu 6saray lılar daha bi malmış... ama helal olsun şu paratöre, iyi yemliyo bu kamilleri. Haa pardon conconları...

7
8
yanıtYanıtla
NASILSINIZ FALCO''SU OLAN TAKIM:

HAAHAHAHAHAHHA

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title