Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray SON DAKİKA TRANSFER HABERİ! Galatasaray'da dört ayrılık birden! SPOR HABERİ - Galatasaray Haberleri

        Transfer çalışmalarını sürdüren ve Falcao transferine kenetlenen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor!

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre sarı-kırmızılılar, geçen ay kadrosuna kattığı Valentine Ozornwafor ve geçen sezonun devre arası transfer döneminin son gününde 1,5 yıllığına kiralanan Kostas Mitroglou'yla yollarını ayırıyor.

        Fatih Terim'in gözüne girmesine rağmen yabancı kontenjanına takılan Nijeryalı savunmacı, La Liga 2 ekiplerinden Almeria'ya kiralandı.

        Geçen sezon devre arası transfer döneminin son gününde Mbaye Diagne ile birlikte kadroya katılan ve bekleneni veremeyen Yunan golcü ile de yollar ayrılıyor. Mitroglou için için PSV ile yürütülen görüşmelerde anlaşma sağlandı.

        REKLAM

        İKİ GENÇ DE YUVADAN UÇUYOR

        Galatasaray'ın iki genç futbolcusuyla da yollarını ayıracağı, futbolcuların tecrübe kazanmaları açısından kiralanacağı öğrenildi.

        Dört ayrılığın da kısa süreiçerisidne resmileşmesi ve KAP'a bildirilmesi bekleniyor.

        İLK KAP GELDİ!

        Galatasaray, Ozornwafor'un kiralanması konusunda Almeria ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

        "Profesyonel Futbolcumuz Valentine James Ozornwafor'un 2019-2020 futbol sezonu sonuna kadar Union Deportiva Almeria Kulübüne geçici transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."

        MITROGLOU DA AÇIKLANDI!

        Galatasaray Sportif AŞ'den Borsa İstanbula gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamada, "Konstantinos Mitroglou'nun 2019-2020 futbol sezonu için geçici transferi konusunda PSV Eindhoven Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

        Hollanda ekibinin, oyuncunun sabit transfer ücretine istinaden net 1 milyon 250 bin avro ödeme yapacağı, sarı-kırmızılı kulübün ise 2019-2020 sezonu için Mitroglou'na net 1 milyon 950 bin avro ödeyeceği belirtildi.

        Bu anlaşmayla Galatasaray, Yunan golcünün yıllık ücretinin 700 bin avrosunu üstlenmiş oldu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ