Haberler

Galatasaray'da Aboubakar çılgınlığı! 7 milyon euroluk teklif

Güncelleme:

Galatasaray, kiralık olarak Beşiktaş'ta oynadığı dönem Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de gösterdiği performansla göz dolduran Aboubakar'ın peşine düştü.

Galatasaray'da Vincent Aboubakar transferi harekatı.. Cim-Bom bir dönem Beşiktaş'ta da kiralık olarak forma giyen Porto'nun Kamerunlu forvetini transfer etmek için harekete geçti. Sarı-kımızılılar Portekiz ekibinden 27 yaşındaki golcü ismi transfer etmek için çalışma başlattı.

Milliyet'te yer alan habere göre; Geçen sezon ağır bir sakatlık yaşayan Aboubakar için Galatasaray'ın 7 milyon euroluk (yaklaşık 47 milyon TL) bir teklif sunduğu öğrenildi. Porto'nun ise golcü oyuncunun bonservisi için ilk planda 12 milyon euro (80 milyon TL) istediği bildirildi.

PORTO'DA 2 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

2016-17 sezonunda Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen 27 yaşındaki Aboubakar'ın Portekiz kulübü ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Geçen sezon 11 maçta 589 dakika süre alan Aboubakar, 4 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.

Geçtiğimiz günlerde Fatih Terim'le yazlığında buluşan Müfit Erkasap da Aboubakar ismini doğruladı. Erkasap Radyospor'a yaptığı açıklamada "Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden birisi Vincent Aboubakar. Fatih Hoca oyuncuyu çok beğeniyor, transferini istiyor" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vincent Aboubakar Galatasaray Beşiktaş Porto Spor Haberler

500

Yorumlar (19)

seloooo:

Çakma imparator şenol güneşin öğrencilerini toplayıp yeni rekoramı koşmak istiyor.

13
26
yanıtYanıtla
KARAKARTAL:

Bir BEŞİKTAŞLI olarak abubakar ve taliscayı gs alsın uefa ya düşsün bu takımla uefa yı tekrardan alırlar daha gs de oynayan cok iyi topcularda mevcut

17
11
yanıtYanıtla
karabasan:

impara torerice külhan beyi fatih

11
11
yanıtYanıtla
asdfg:

3 4 milyon olsa değer de 7 milyon aboubakar a değmez fatih hocanın isteklerini gözden geçirmesi gerekiyor

9
11
yanıtYanıtla
ıhhh:

o adam 15 eder

yanıt4
yanıt1
ayten:

PARAM OLSADA BEN ALSAM . . AHHHH AHHH

5
8
yanıtYanıtla
?????:

gel oynayalım ücretsiz :)

yanıt1
yanıt4
ss:

seninle oynamak isteyen çok olur niye ah çekiyorsun

yanıt1
yanıt1
Mırmır:

Rüyalar rüyalar

9
3
yanıtYanıtla
çöp abubakar:

galatasaray da galiba adam gibi bir ekip yok transfer çalışmaları yapacak. nerde bir çöp var gidip onu almaya çalışıyorlar yok böyle birşey.

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title