Galatasaray Şampiyon Oldu, Kasasını Doldurdu - Son Dakika
Spor

Galatasaray Şampiyon Oldu, Kasasını Doldurdu

Galatasaray, Süper Lig'de kazandığı şampiyonlukla önemli bir gelirin de sahibi oldu. Sarı kırmızılı ekip yaklaşık 69 milyon TL'lik bir gelir elde etti.

19.05.2019 21:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligde mücadele ettiği için 38,5 milyon lira "ayak bastı" parası alan Galatasaray, toplamda 68,6 milyon lirayı bulan performans primini de kasasına koydu.

Sarı-kırmızılı takım, şampiyonluk primi olarak 36,2 milyon, şampiyonluk sayısı dolayısıyla da 69,3 milyon lira gelir elde etti.

GELİR 450 MİLYONU BULACAK

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkını kazanan sarı-kırmızılı takım, katılım ve yayın gelirleriyle birlikte UEFA'dan yaklaşık 30 milyon euro gibi bir geliri de kasasına koyacak.

Elde edilen başarının, lisanslı ürün satışı ve kombine kartlara yansıması göz önüne alındığında, Galatasaray'ın bu sezon kasasına koyacağı gelir 450 milyon lirayı bulacak.

Galatasaray Şampiyon Oldu, Kasasını Doldurdu

Son Dakika Spor Galatasaray Şampiyon Oldu, Kasasını Doldurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • İşık Deniz: Onlar şampiyon yapıldı.Nasıl penalti verildı görduk.Fener o 69 milionu 2 gece de topladı.Para önemli değıl.Şerefli şampiyon olmak var ve başka türlü....... 15 59 Yanıtla
    -------------: DİLENCİLER 3 0 Yasin Ozdemir: He he. Size de penalti verilmedigi icin bu durumdasiniz dimi. Siz dilenmeye devam edin o zaman biz şampiyon oluruz. 0 0 Gerçek : Siz fakirlerin cebindeki parayı çalmayı iyi öğrenmişsiniz devam edin millet ilk okul çocuğuna simit parası veremez sizlerde senede 50 milyon kazanan fakirlere vermeye devam edin kuşlar insanlık ölmüş yazıklar olsun hiçmi vicdanınız sızlamaz birde kalkmış buraya utanmadan yazıyorsunuz allah sizleri dilencilikten daha aşağı seviyeye indirmesin 0 0 Siz de olmayandan yani: Başkanınız şike yaptı ki hapse girdi onları da şöyle GS maçında nasıl.hakemle puan aldığınizi söyle küme düşmeyin diye sizi kurtaran hakemlerin maçlarını soyle sonra sereften bahset sizde haysiyet olsa onları da soylerdiniz. 0 0 Ali: Dilencilikle övünen ezik bahçe... Tuuu 0 0
  • Ukela: Bazıları dilenmeye devam etsin... 42 6 Yanıtla
  • kkıkı: bu galatasarayı yaptiğı şikelerden dolayı 2 lige düşüreceksin ama nerde bu ülkede adalet... 1 7 Yanıtla
  • zzz: gelen paranın %10 unu fakire fukaraya dağıtın şu ramazan günü.. ama yapmazsınız... 3 4 Yanıtla
  • :): Ali,Acun ve Cem de Fenere asgari ücretliden para toplasın... 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement