MENÜ

Galatasaray'a övgü: Umutsuz vaka dediğimiz oyuncu bile...

Süper Lig'de 2'de 2 yapan Galatasaray, sergilediği futbolla da göz doldurdu. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, "Galatasaray ligin en hazır görüntüsüne mi sahip" sorusunu yanıtladı.

Galatasaray, Süper Lig'de 2'de 2 yaptı, futboluyla göz doldurdu. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, "Galatasaray ligin en hazır görüntüsüne mi sahip" sorusunu yanıtladı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Süper Lig'deki en hazır takım olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Galatasaray'da hangi bölgeye bakarsanız bakın, problemsiz ve saha içi liderlerinin formda oluşuyla dikkat çekiyor. Taylan'a 'Galatasaray'ın oyuncusu mu acaba?' derken bir bakmışız Milli Takım için konuşuluyor. Falcao geri dönmüş gibi duruyor. Diagne niyetli gibi görünüyor. Emre Kılınç ve Arda katkı yapacaklar gibi. Galatasaray'ın iskelet diyebileceğimiz oyuncuları formda görünüyor. Bu iyi bir başlangıç tesadüf değil." dedi.

Diagne'nin muhtemel transferi üzerinden yorum yapan Erman Özgür, "Galatasaray'ın Diagne'yi aldığından fazla bonservis bedeli görmeden satacağını düşünmüyorum." dedi.

Belhanda'yı Galatasaray'da görmek istemeyenlerin sayısının az olmadığını söyleyen Erman Özgür, "Bu kadar iyi oynarken, yeteneğinden dolayı değil tavrından dolayı 'umutsuz vaka' dediğimiz Belhanda... Umutsuz vaka Belhanda bile sezona çok iyi başladı. Kötü oynarken oyuncuyu göndermek kolaydır ama iyi oynarken göndermek o kadar kolay değil. Galatasaray'ın Taylan'a biraz güvenmesi gerek. Bence transfere ihtiyacı yok" dedi.

YORUM YAZ