Galatasaray'da Seri tamam, gözler diğer takviyelere çevrildi

Video yükleniyor...

Yeni sezonda 3 kulvarda da başarı hedefleyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim tüm oyuncuların fizik olarak hazır olmasını istiyor. 

İzinli olan Fernando Muslera ve Belhanda dışında, Afrika Uluslar Kupası final mücadelesinde ülkelerini temsil edecek olan Diagne ile Sofiane Feghouli kampta yer almayan isimler. 

28 Temmmuz'a kadar Seefeld bölgesinde çalışmalarını sürdürecek olan sarı kırmızılı ekip, Bundesliga ekiplerinden Leipzeig ve Augsburg ile hazırlık maçı yapacak. Deneyimli teknik adamın kampa dahil ettiği bir çok genç oyuncuya bu karşılaşmalarda şans vermesi bekleniyor. 

Öte yandan seri transferini noktalayan Galatasaray'da gözler diğer takviyelere çevrildi. Fildişi Sahilli yıldızı kiralık olarak kadrosuna katmayı başaran sarı kırmızılıların orta alana en az 1 takviye daha yapması bekleniyor.

Transfer döneminin ilk gününden beri listenin en tepesinde yer alan Ever Banega ismi gündemdeki yerini korurken, Galatasaray aceleci davranmak istemiyor. 

Belçika basının iddiasına göre Diagne'nin satılması ihtimaline karşı golcü arayışlarını sürdüren Galatasaray, Genk'in Tanzanyalı golcüsü Samatta'yı takibe aldı. Kulübü ile 2021'e kadar sözleşmesi bulunan ancak ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 26 yaşındaki oyuncuya İngiltere'den de talipler olduğu belirtiliyor.