Haberler

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Levent Şahin: Derbide böyle bir takım izlemeyeceksiniz

Güncelleme:

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, Süper Lig'in 5. haftasında 1-1 biten Yeni Malatyaspor maçı sonrası, "Derbide böyle bir takım izlemeyeceksiniz. Daha konsantre olacağız." dedi.

Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Fatih Terim'in cezası nedeniyle takımın başında yer alan Galatasaray Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, maç sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Galatasaray taraftarının yüreğine su serpti: Derbide böyle bir takım izlemeyeceksiniz

"FALCAO OLSAYDI O DA KAÇIRABİLİRDİ"

Şahin, "Oyunun geneline baktığımızda gelgit olan bir maçtı. Pozisyonları daha net bulan bizdik ama maalesef bunları değerlendiremezseniz sonuç enteresan oluyor. Derbide böyle bir takım izlemeyeceksiniz. Daha konsantre olacağız. Rotasyona gittik önümüzdeki maçları düşünerek. Duran toptan gelen gol, sonucu buraya getirdi. Falcao olsaydı o da kaçırabilirdi. Sonuçta yakaladığımız pozisyonları atsaydık bugün bunları konuşmayacaktık" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Levent Şahin Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (45)

antits:

fenerbahçe korkusu adamı böyle rotasyona götürür. iyi dinlenin ihtiyacınız olacak.

21
11
yanıtYanıtla
GS Lİ:

HERŞEYİ ÜSTÜNÜZE ALINMAYIN PSG MAÇIDA VAR. KENDİNİZİDE BU KADAR BÜYÜTMEYİN

yanıt9
yanıt8
ULTRASLAN ANADOLU YAKASI:

SİCİLİ VE KİŞİLİĞİ BOZUK ALİ KOÇ, SEMİH ÖZSOY VE ERSUN YANAL HAFTA SONU KORKMAYIN SİZE ÇOK SÜPER KARŞILAMAMIZ OLACAK AMA KAÇMAYIN AMA BAK. KAÇACAKSANIZ OYNAMAYALIM.

9
11
yanıtYanıtla
BJK''li ANTİ CİMBOŞ:

Sizi gidi kaos çu zımparatorun kagıttan aslan askerleri siziii

yanıt5
yanıt5
ÖNERİM NASIL:

NİHAT ÖZDEMİR DE GELSİN HATTA FENER FORMASI DA GİYSİN ÜSTÜNE BİR EMZİK VERELİM ONASARI LACİVERTLİ RENKLERDE.

yanıt6
yanıt3
ULTRASLAN ANADOLU YAKASI:

BJK Lİ RUMUZ SEN FENERLİSİN O KADAR KANCIK OLMA BJK Lİ DEĞİLSİN GERÇEK RUMUZUNU YAZ MÜPTEZEL ERSUN YANAL MISIN YOKSA SEN KAN ALACAZ KAN FENERKOLİK

yanıt5
yanıt5
ULTRASLAN ANADOLU YAKASI:

ERSUN YANAL DENEN ŞEYTAN RUHLU GEÇEN SENE LİGDE KALDIK BU DA GÜZEL DİYECEĞİNE GS Yİ ŞAMPİYONLUKTAN ETTİK DİYEREK AKLINCA GS Yİ KÜÇÜMSEDİ AMA ERSUN YANAL A BU DEDİKLERİNİ CİMBOMLULAR HİÇ UNUTMADI. HESAP VAKTİ CUMRTESİ GÜNÜ. GEÇEN SENE SOLDADO VE JAİLSON ORTALIĞI KIŞKIRTTI , GS YE SALLAMAYA BAŞLADINIZ ARKADAN AMA STATTA DELİKANLIYSANIZ KAÇMAYACAKSINIZ FENEVLİLER.

8
7
yanıtYanıtla
Trabzonspor:

Kağıttan kediler zuaaahahahahaha

yanıt5
yanıt4
ULTRASLAN ANADOLU YAKASI:

TS RUMUZA BİLE SIĞINDIN KORKAK FENERLİ

yanıt3
yanıt4
ULTRASLAN ANADOLU YAKASI:

HASAN ŞAŞ AMAN DİYİM SEN SAKİN OL MUHATAP OLMA BU DANDİK FENEVLİLERLE TRİBÜNDE BİZ HESAP SORCAZ FENEVDEN YÖNETİMİ, HOCASI , SPORCUSUNDAN , FETÖCÜ EMRE BELEZOĞLU DA GELECEK DEMİ ONU UNUTMAYALIM ZATEN.

8
7
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title