MENÜ

Galatasaray transfer: Edin Visca transferinde son dakika!

Galatasaray transfer haberi: Galatasaray’ın transfer listesinde olan Edin Visca, Onyekuru, İrfan Can Kahveci ve Mostafa Mohamed ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, derbi öncesi sarı kırmızılı yönetimin 4 isimle ilgili izlediği transfer politikasını Fanatik TV’den Seçil Menteş’e aktardı. Edin Visca ile ilgili çarpıcı detaylar aktaran Metin Karabaş, ''Transfer ihtimali en yüksek olan isim Henry Onyekuru.'' dedi.

Galatasaray transfer gündemi bir hayli yoğun. Edin Visca ve İrfan Can Kahveci’nin yanı sıra Henry Onyekuru ve Mostafa Mohamed isimleriyle de görüşmeleri hızlandıran sarı kırmızılılarda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, bu 4 isimin transferinde gelinen son noktayı derbi öncesi Fanatik TV’den Seçil Menteş’e aktardı.

İrfan Can Kahveci transferinde önümüzdeki günlerde gerekli görüşmelerin gerçekleşeceğini belirten Metin Karabaş, Edin Visca’nın transfer ihtimaliyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

4 isim arasından transfer ihtimali en yüksek isim olarak Henry Onyekuru’yu belirten Metin Karabaş Mısırlı futbolcu Mostofa Mohamed’le ilgili de tüm detayları aktardı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ