Haberler

Galatasaray, Real Madrid'e 1-0 mağlup oldu

Güncelleme:

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki 3. maçında sahasında konuk ettiği Real Madrid'e 1-0 mağlup oldu. İspanyol ekibine galibiyeti getiren golü 18. dakikada Toni Kroos kaydetti.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında sahasında Real Madrid'i konuk etti. Andone ve Belhanda ile net fırsatları harcayan Aslan, rakibine 1-0 mağlup oldu. Real Madrid'e 3 puanı getiren golü 18. dakikada Toni Kroos kaydetti. Sarı-kırmızılı takım böylelikle Devler Ligi'ndeki 3. maçında da gol atamadı. Cim-Bom, gruptaki 4. maçında 6 Kasım'da Real Madrid ile Santiago Bernabeu Stadı'nda karşılaşacak.

MÜCADELEYE YOĞUN İLGİ

Bu sezon Türk Telekom Stadyumu'ndaki ikinci Avrupa maçına sarı-kırmızılı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. İspanyol taraftarlar da deplasman tribününde yerlerini doldurdu. İki takım arasındaki karşılaşmayı stadyumda toplam 49 bin 528 biletli seyirci izledi.

Galatasaray, Real Madrid'e 1-0 mağlup oldu

FALCAO VE LEMİNA KADRODA YOK

Sarı-kırmızılı takımda Radamel Falcao ile Mario Lemina kadroya alınmadı. Aşil tendonundan sakatlığı bulunan yıldız golcü Falcao, Süper Lig'deki Gençlerbirliği ve Demir Grup Sivasspor maçlarının ardından Real Madrid müsabakasında da görev yapamadı. Sakatlığı nedeniyle Gençlerbirliği ve Sivasspor maçlarını kaçıran Lemina ise hafta sonunda takımla çalışmalara başlamasına rağmen antrenman eksiği nedeniyle kadroya dahil edilmedi.

Galatasaray, Real Madrid'e 1-0 mağlup oldu

REAL MADRİD'E PSG TAKTİĞİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Real Madrid mücadelesine takımını UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 2. haftasında 1-0 kaybettikleri Paris Saint-Germain maçının taktiğiyle oynattı. Defansif bir kadro oluşturan Terim, PSG maçında ilk 11'de oynayan 10 futbolcusuna Real Madrid müsabakasında da görev verdi. Tecrübeli teknik adam, PSG karşılaşmasından farklı olarak sakatlığı bulunan Falcao'nun yerine Sivasspor maçında 2 gol atan Andone'yi sahaya sürdü.

Galatasaray, Real Madrid'e 1-0 mağlup oldu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (63)

YUSUF:

YİNE 11 YABANCI İSTİKLAL MARŞINI KİM OKUYACAK

35
7
yanıtYanıtla
Şampiyon:

Şampiyonlar liginde istiklal marşı okunmuyor gerçi gittiğinizmi var nerden bileceksiniz :)

yanıt17
yanıt22
...:

Senden iyisi yok. Ama önce ezberlemen lazım.

yanıt0
yanıt2
KADIN TARAFTAR:

Ben kadın bir taraftar olarak şampiyonlar liginde İSTİKLAL MARŞI okunmadığını biliyorum. . ama siz ki erkekler maçlara daha ilgili diye kadın olduğumu vurguladım. . bunu bile bilmiyorsunuz. .

yanıt0
yanıt1
ahmet:

Real madride başarılar dilerim.

17
18
yanıtYanıtla
Fenerbahçe:

Kardeş real madridin bu akşam cincona sahayı dar edeceğinden hiçbir şüphem yoktur.

18
9
yanıtYanıtla
Recep:

cahil dostun olacağına akıllı düşmanın olsun.

yanıt6
yanıt5
Cevahir:

Ne kadar gs düşmanı varsa toplanmış. Bence daha çok kıskançlıktan kuduruyorlar.

4
14
yanıtYanıtla
Coganez:

Madrid koydu, eğlence başlasın

13
3
yanıtYanıtla
Recep:

Real Madridle oynayıp da yenilmek bile şereftir. Real Madridle maç bile oynamayanların burda söz hakkı yok:)))))

4
11
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title