Haberler

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupasında Adını Son 16 Takım Arasına Yazdırdı

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ikinci maçında Galatasaray, Keçiörengücü ile 1-1 berabere kaldı. İlk maçı 2-1 kazanan sarı-kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupasında adını son 16 takım arasına yazdırdı.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ikinci maçında sahasında Keçiörengücü'nü konuk etti. Sarı-kırmızılılar rakibiyle 1-1 berabere kaldı. İlk maçı deplasmanda 2-1 kazanan Cim-Bom, kupada son 16 takım arasına kaldı. Galatasaray'ın golünü Yunus Akgün atarken, Keçiörengücü'nün golü Taha'dan geldi.

Son Dakika! Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupasında Adını Son 16 Takım Arasına Yazdırdı

"GOL ATINCA NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM"

Galatasaray'ın golünü atan Yunus Akgün maç sonrasında şunları söyledi: "Abilerimin, takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Kazanmak isterdik. Bu şanlı formayla ilk golümü atmak inanılmaz bir duyguydu. Turu geçtiğimiz için çok mutluyuz. Galatasaray formasıyla A takımda ilk golü attım. Bu şanlı formayla ilk golümü attıktan sonra ne yapacağımı şaşırdım. Gerçekten çok mutluyum."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

ruhi-bjk:

GS''nin genç oyuncusu olmak demek özel yeteneklere haiz bir futbolcu olmaktır . Bu noktada bir 2. lig ekibini rahat yenmeleri beklenirdi. Maçı izlemedim. . . Gençler iyiydiler ve berabere kaldıysalar şimdiden Keçiörengücü takımına gelecek sene 1. Lig de başarılar dileriz. .

2
0
yanıtYanıtla
raa:

gencleride olsa tam bir rezil futbol sergiledi normalde galatasarayin en en alt yapisinda yetisenler bile bu takimi rahat yenmeliydi ama as oyuncular bile tel tel döküldüler hepsine yaziklar olsun hepsi cöplük adamlar ve aldiklari parayi zerre kadar haketmiyorlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title