Haberler

Galatasaray, genç oyuncusu Mustafa Kapı'yı kadro dışı bıraktı

Güncelleme:

Galatasaray'ın 17 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Mustafa Kapı kadro dışı bırakıldı.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Son 3 yılı yatılı olmak üzere 2014 yılından bu yana Galatasaray Futbol Akademisi bünyesinde, yetişmesi için emek ve değer verilen Mustafa Kapı, sözleşme uzatılması için kendisine sunulan tüm yapıcı önerileri reddettiğinden, kadro dışı bırakılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

TARİHE GEÇMİŞTİ

2002 doğumlu oyuncusu Mustafa Kapı, geçtiğimiz sezon Galatasaray tarihine geçmişti. Sivasspor maçında sahaya giren Mustafa, Emre Belözoğlu'nun rekorunu geride bırakarak, bir lig maçında forma giyen en genç Sarı Kırmızılı futbolcu olmuştu.

MUSTAFA KAPI KİMDİR?

Futbola 11 yaşında Denizlispor'da başlayan 2002 doğumlu Mustafa Kapı, 12 yaşındayken Galatasaray'ın altyapısına geçti.

Sarı-kırmızılı ekipte gelişim liglerinde forma giyen Mustafa, gösterdiği performansla altyapı sorumlusu olan Hollandalı teknik adam Jan Olde Riekerink'in beğenisini kazandı.

Riekerink'in 2016'da Mustafa Denizli sonrasında A takım teknik direktörlüğüne getirilmesinin ardından Mustafa Kapı, 14 yaşındayken 8 Ekim 2016'da Bulgaristan'ın Levski Sofya takımıyla oynanan hazırlık maçında süre almıştı.

ALTYAPIDA 70 GOL

Mustafa Kapı, Galatasaray altyapısında attığı gollerle dikkati çekti.

Sarı-kırmızılı takımın altyapısında ve milli takımlarda farklı yaş kategorilerinde toplamda 158 maçta forma giyen orta saha oyuncusu, 2'si ay-yıldızlı formayla olmak üzere 70 gole imza attı.

Maçın ardından taraftarlar Mustafa Kapı'dan kendilerine 'üçlü çektirmesini' isterken genç futbolcu kaptan Muslera'ya gitti, tecrübeli file bekçesi de taraftarın isteğinin yerine getirilmesini söyleyerek Mustafa'yı üçlü çektirmeye gönderdi.

Bu sezon U19 Ligi'nde 8 maça çıkan Mustafa Kapı, bu mücadelelerde 4 gol attı. U21 Ligi'nde de tek maça çıkan genç yıldız, Kayserispor filelerini de havalandırmayı başarmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor?
500

Yorumlar (26)

AA:

Besle kargaya oysun gozunu.

42
8
yanıtYanıtla
Black Eagle:

Haydi Beşiktaş bu yiğidi Şaibesaray''ın elnden alalım. . .

10
38
yanıtYanıtla
mustafa37:

Güldürdün beni çocuk. Başkanınız elektrik faturasını ödeyecek para kalmadı beşiktaşta diyor. Sende para varsa sen al hibe et kurumuna. şakacı çocuk . . .

yanıt37
yanıt1
EMEKLI GAZETECI:

BUNUN MEDYAYA SIZMASI Bile KULÜBÜN AYIBI. . DEMEKKI IKNADA INANDIRICI OLAMAMISSINIZ. . . Emege YAZIK. . . GALATASARAYLIYIM. .

20
7
yanıtYanıtla
Anlayın Dinleyin:

MEdyaya sızmamış kamuoyuna saygı ile duyurulmuştur. keşke tam okusanız.

yanıt11
yanıt3
hulk:

ikinci emre vakası

24
2
yanıtYanıtla
selim yıldız:

Yabancılara var Türk oyunculara yok. çocuğa ne teklifi yaptınız onu da açıklayın da haklı mı haksız mı olduğunuzu anlayalım.

12
6
yanıtYanıtla
POYRAZ:

yetenekliyse az daha vereydiniz. ne var bunda. kimler kimler boş paralar yedi. belki verdiğinin misliyle geri alacaksın. önemli olan kadro dışı bırakmak değil takıma kazandırmaktır bence yazık olmuş

14
4
yanıtYanıtla
BJK:

BUNUN TİPİ FENEV Lİ LO

15
2
yanıtYanıtla
rt:

imparatora 18 milyoncuk küfürbaza milyon milyon falcıoya 335 milyoncuk sanada simitttttttt paaaaaaaraaasıııı tamam mı. hayır. nasıllllll hayır laaaaaan. kadro dışı kalda akıllan. seni kim alacak futbol hayatını zehir edecez hahaha zaaaaa

9
7
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title