Galatasaray, Emre Akbaba'nın Transferi İçin Görüşmelere Başlandığını KAP'a Bildirdi - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Emre Akbaba'nın Transferi İçin Görüşmelere Başlandığını KAP'a Bildirdi

Galatasaray, Emre Akbaba'nın transferi için futbolcu ve Aytemiz Alanyaspor ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

17.08.2018 18:36  Güncelleme: 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Emre Akbaba transferi için Alanyaspor ve oyuncu ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Emre Akbaba, sarı-kırmızılı kulüp ile resmi sözleşme imzalamak için bu akşam saatlerinde İstanbul'da olacak.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Sarı kırmızılı kulüpten KAP'a yapılan bildirimde, "Profesyonel futbolcu Emre Akbaba'nın Kulubümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulubü Aytemiz Alanyaspor Kulübü Derneği ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi" ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray, Emre Akbaba'nın transferi için Alanyaspor'a 5 milyon euro ödeyecek. Sarı-kırmızılı kulübün Alanyaspor'a ödeyeceği 5 milyon euronun 2 milyon eurosunu NEF karşılayacak.

EMRE AKBABA İSTANBUL'A GELİYOR

Bugün kısa bir süre içerisinde transferi açıklayacaklarını ifade eden Albayrak, "Emre Akbaba transferinin bir kısmını da NEF sağladı, kendisine teşekkür ediyoruz. Kuruşun hesabını yapıyoruz, yapacak transferlerimizden birine sponsorlarımızdan biri destek olacak. Hasan Çavuşoğlu ile dostluğumuz pazara kadar değil mezara kadardır, bizim öyle bir bağımız vardır. Dün sabaha kadar telefonla konuştum, beyin kanaması geçireceğimi düşündüm. Başkan ve Fatih hocayla görüştük, uzun uzun konuştuk, detaylı toplantı yaptık" şeklinde konuştu.

"TRANSFER İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK"

Galatasaray 2'nci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın "Sponsorumuz transferimize yardımcı olacak" açıklamalarından NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur "Forma sponsoru olduğumuz ve Galatasaray'ın ana sponsoru olarak Sarı-kırmızılı Kulübe her zaman yardım etmeye hazırız. Fınansal Fair Play yüzünden mali dengeyi sağlaması açısından ve Galatasaray taraftarlarını rahatlamak neticesiyle Emre Akbaba transferi için elimizden geleni yaptık" dedi.

ERDEN TİMUR: DİĞER TRANSFERE DE YARDIM EDERİZ

Bu arada Emre Akbaba'nın transferi için Galatasaray'ın 3, NEF'in 2 milyon Euro ödeyeceği ve Aytemiz Alanyaspor'a toplam 5 milyon Euro verileceği öğrenildi. Timur, DHA'ya yaptığı açıklamada "Gerek görülürse diğer transfer için de her zaman yardıma hazır olacağız. Galatasaray yönetimine bunu bildirdik" dedi.

Galatasaray, Emre Akbaba'nın Transferi İçin Görüşmelere Başlandığını KAP'a Bildirdi
Galatasaray, Emre Akbaba\'nın Transferi İçin Görüşmelere Başlandığını KAP\'a Bildirdi

Son Dakika Spor Galatasaray, Emre Akbaba'nın Transferi İçin Görüşmelere Başlandığını KAP'a Bildirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Fatih: 5 milyon avromu yuh kaybolur gider istanbulda 4 14 Yanıtla
  • Babıali: Vasat oyuncu 5 12 Yanıtla
  • fbcikerr: sizin olsun 2 6 Yanıtla
  • xnxxx: hadi hayırlısı 6 2 Yanıtla
  • ?: Ingaa ingaa fenev aglama fenev aglama 2 1 Yanıtla
  • Gs Bulent: 1 e anlastigimiz oyuncuya fb yüzünden 4 milyon Euro veriyoruz.Apo da başarı gibi anlatıyor.adamin 4 ay sonra kontratı bitiyor biraz uyanık olun.baska bir şey düşünmek istemiyorum. 2 0 Yanıtla
  • gsli: Ulan fener 1 e anlaştığımız oyuncuya 4 verdik hay ben senin 1 1 Yanıtla
  • Kinq: Cok sukur :) 1 0 Yanıtla

Advertisement