Galatasaray, Emre Akbaba transferini açıkladı! Tüm ayrıntılar...

17.08.2018 - 16:15 | Son Güncellenme: 17.08.2018 - 19:15

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Son dakika haberine göre, Emre Akbaba'nın yeni takımı Galatasaray olacak. Galatasaray taraftarları ise Emre Akbaba'nın transfer gelişmelerini merakla araştırmakta. Peki, Emre Akbaba'nın bonservisi ne kadar? Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'a ne kadar bonservis ödeyecek? İşte son dakika gelişmeleri...

Galatasaray, Emre Akbaba transferini açıkladı! Tüm ayrıntılar...

Yeni sezonda mücadele edeceği tüm kulvarlarda başarılı olmak isteyen Galatasaray, Emre Akbaba transferinde mutlu sona ulaştı.

Galatasaray transfer için anlaştı

Uzun süredir sarı-kırmızılıların gündeminde olan Emre Akbaba için aylardır süren pazarlıklar sonrası Galatasaray, Alanyaspor’un başarılı futbolcusu ile el sıkıştı.

Fenerbahçe de devredeydi

Önceki dönemlerde Galatasaray formasıyla verdiği poz basına yansıyan Emre Akbaba için Fenerbahçe’de devredeydi. Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli de milli futbolcu için açıklamalar yapmıştı.

Başakşehir'e transfer olmamıştı

Alanyaspor’da ortaya koyduğu performansla dikkatleri üstüne çeken Emre Akbaba için daha önce Medipol Başakşehir de Alanyaspor ile görüşmüş ancak; bu transfer gerçekleşmemişti.

Transferde Fatih Terim etkisi

Teknik direktör Fatih Terim’in kadroda görmeyi istediği isimlerin başında gelen Emre Akbaba, futbol kariyerine Galatasaray’da devam edecek.

Transfer için 4 milyon Euro

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Emre Akbaba'nın maliyetini açıkladı. Sarı-kırmızılılar, 4 milyon Euro ödeyeceklerini ifade etti.

Emre Akbaba kimdir?

Emre Akbaba, 4 Ekim 1992 tarihinde Fransa'nın Seine-Saint-Denis kentinde dünyaya geldi. 2012 yılında Türkiye’ye gelerek MP Antalyaspor’un altyapısında oynamaya başladı. 2012 yılında Kahramanmaraş B.Ş. Belediyespor’da profesyonel futbol hayatına geçen Emre Akbaba, 2013 yılında Medical Park Antalyaspor’a dönüş yaptı.

2013-14 futbol sezonuna gelindiğinde 2 yıl kiralık olarak Alanyaspor’un renklerine dahil olan Emre Akbaba, Türkiye Kupası A2, 2 ve 3. Liglerde birçok kez forma giydi. 2013-14 sezonunda 16 gol ve 11 asistlik performansıyla takımının 1. Lig'e yükselmesinde pay sahibi oldu. Alanyaspor’da 3 sezonu geride bırakan Akbaba, her iki ayağını da etkili kullanabiliyor.

Eşinden heyecanlandıran Galatasaray paylaşımı

Emre Akbaba'nın eşi sosyal medyadan Galatasaraylıları sevindirecek bir paylaşım yaptı. Galatasaray'ın yeni transferi Emre Akbaba'nın eşi, sosyal medya hesabından sarı-kırmızılıları heyecanlandıracak paylaşımda bulundu.

Galatasaray KAP'a bildirdi!

Galatasaray, Emre Akbaba'nın transferi için futbolcu ve kulübü Aytemiz Alanyaspor ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Emre Akbaba'nın Kulubümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulubü Aytemiz Alanyaspor Kulübü Derneği ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Senin için hazırladığımız haberler