Galatasaray bu habere üzülecek! İstemiyorlar

16.01.2021 - 00:06 | Son Güncellenme: 16.01.2021 - 00:44

Son dakika transfer haberleri… Radamel Falcao Galatasaray’dan ayrılacak mı? Devre arası takviyeleri için kaynak arayışında olan sarı - kırmızılı takımda, beklenen performansı sergileyemeyen ve maaşı Cimbom’a dert olan Radamel Falcao’nun Timbers’a transfer olabileceği iddia edilmişti. İşte Timbers’ın Falcao açıklaması...

Galatasaray bu habere üzülecek! İstemiyorlar

Ajansspor -  Galatasaray'ın 2019'da büyük umutlarla tranfer ettiği Radamel Falcao, geçirdiği sakatlıklardan sonra gözden düştü. Sarı kırmızılar garanti ücreti ve bonusları yüksek olan Kolombiyalı oyuncuya talip çıkmasını bekliyor. 

Geçtiğimiz günlerde MLS takımlarından Portland Timbers'ın Falcao'ya tilp olduğu haberleri yayılmıştı. Sarı kırmızılıları umutlandıran bu gelişme en yetkili ağız tarafından yalanlandı. 

Portland Timbers'ın sahibi Merritt Paulson, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Falcao büyük bir oyuncu ve karakter. Onu MLS'de görmeyi çok isterim. Ancak Timbers kulübü olarak kendisiyle ilgilenmiyoruz. Hayranları için üzgünüm"  dedi.

  Kolombiyalı oyuncunun 2022 yazına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon dokuz maçta forma giyen Falcao 5kez gol sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler