Futbolda Akyazı İlçe Müftülüğü Sakarya Şampiyonu Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adapazarı Din Görevlileri Derneğince düzenlenen Sakarya İlçeler arası müftülük futbol turnuvasında şampiyon Akyazı İlçe Müftülük oldu.

Adapazarı Evin Halı sahada düzenlenen ve 16 takımın iştirak ettiği halı saha turnuvasında finale kadar yükselen ilçemiz müftülük takımı dün final maçında karşılaştığı Adapazarı Müftülük takımını 7-6 yenerek şampiyon oldu.

Maçın hemen başında 3-0 geriye düşen fakat ilerleyen dakikalarda toparlanan ekibimiz maçın normal süresini 6-6 ya getirdi ve maç uzatmaya gitti.5 dakikalık Uzatma bölümünde bir gol daha bulan ekibimiz maçı 7-6 kazanarak bu yılın Şampiyonu oldu.

Akyazı İlçe Müftülüğüne galibiyeti ve şampiyonluğu getiren goller Mustafa Akbulut(1)Numan Özdemir(1)Bilal Harputoğlu(3) ve Zekeriya Hikmet(2)ten geldi.

Akyazı İlçe Futbol takımını İlçeden desteklemeye gelen taraftarlar takıma büyük güç ve moral olurken şampiyonlu sevinçleri turnuvaya renk kattı.

İlçe müftülük takımımız Kupasını İl Müftü yardımcısı Yunus Acar’ın elinden alırken büyük bir sevinç ve mutlulukmiçerisinde ilçeye döndüler.

Futbolda Akyazı İlçe Müftülüğü Sakarya Şampiyonu Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir